TCDD personali majutusvagunid vastu võetud

tcdd personali majutusvagunid saadi kätte
tcdd personali majutusvagunid saadi kätte

TCDD Afyonkarahisari seitsmenda piirkondliku direktoraadi poolt toodetud personali majutusvagunid töökoha raudteehooldusteenuse, teede- ja ehitusmasinate operaatorite majutamis- ja puhkevajaduste rahuldamiseks.


TCDD Afyonkarahisar 7. piirkonnajuht Adem Sivri; “TÜVASAŞ Adapazarı Vagon Sanayi A.Ş., et rahuldada raudteeliinide hooldust ja remonti teostavate teedeehitajate ning ehitusseadmete operaatorite majutus- ja puhkevajadusi. Meie piirkonnas toodetud puhkevagunid on vastu võetud. Afyonkarhisar Ali Çetinkaya Gar väljal asuvates personalivagunites uurisime koos raudteehoolduse Afyonkarahisari harukontori juhataja Ali Aydıni, raudteehooldusteenuste juhi Teksin Geldi, teede mehaanikatöökoja juhataja ja teehoolduse ülema, generaatori, kliimaseade, pesumasina, pliidiga kasutajate personali mugavuse tagamiseks. , termosifoon jne Eeldatakse, et olemasolevad personali majutamise sõidukid loovad töötajatele rahulolu ja motivatsiooni. ” kasutatud väljendid.

Demiryol-is Afyonkarahisari filiaali president Ali Aydın väitis, et tee- ja ehitustehnika töötajad töötavad pühendunult kodust eemal ning töötajate nimel on Adem TCDD 7. piirkonnajuht
Ta tänas Sivrit.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.1 Kommentaar

  1. Haldustempo jaoks polnud vaja uusi vaguneid toota. tarbetu kulutamine .. raha liiga palju uusi tarbesõidukeid

Yorumlar