Ülekandesüsteemide paigaldamine koos sidega Tecer-Karagöl-Kangali liini pakkumismenetluse tulemusel

tecer karagoli spiraalliinide side- ja ülekandesüsteemide paigaldamise pakkumise tulemus
tecer karagoli spiraalliinide side- ja ülekandesüsteemide paigaldamise pakkumise tulemus

Tecer-Karagöl-Kangal liiniside, signaali, energia ja kiudoptilise optilise paigalduse ja ülekandesüsteemide paigaldus


Türgi riigi raudteehalduse (TCDD) Tecer-Karagöl-Kangal liini-, signaali-, energia- ja kiudoptilise optilise paigalduse ja ülekandesüsteemide paigaldamise pakkumismenetlusele on pakkumised esitanud 2019 ettevõtet, nende ligikaudne maksumus 469865/19.216.535,00 KIK. Pakkumisega 9 TL võitis pakkumise AL-KA INSAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI. Piirväärtuse alusel esitatud pakkumises osaleb 14.411.250,00 ettevõtet.

Pakkumine hõlmab telekommunikatsioonisüsteemide, signaali, energia ja kiudoptilise optilise paigalduse ja ülekandesüsteemide paigaldustöid Tecer-Karagöl-Kangal liini sektsioonis. Töö kestus on 540 (viissada nelikümmend) kalendripäeva alates kohaletoimetamisest.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar