Üle 65-aastased inimesed saavad loaga oma riiki minna

üle vanuse inimeste leinaseisund
üle vanuse inimeste leinaseisund

Minister Koca puudutas pärast teaduskomitee kohtumist avalduses üle 65-aastaste inimeste reisistaatust.


"Meie üle 65-aastased kodanikud saavad loaga oma kodumaale minna üheks kuuks." Kasutades väljendit, ütles Koca:

Meie üle 65-aastased pensionärid olid sel perioodil väga ohverdatud. Sel perioodil olid nad ja meie noored kõige tundlikumad. Üle 65-aastased on meil natuke häid uudiseid. Kui meie üle 65-aastased pensionärid on kindlad, et nad lähevad kodulinnas kindlasse punkti ja neil pole terviseprobleeme, on alates homsest loa staatus, et mitte tagasi pöörduda, eeldusel, et see on ühekuuline ühe suuna reis vastavast linnaosavalitsusest.

Kui see on üle 65 aasta vana ja kui reisiloaga saab seda kindlaks teha, siis väljastatakse load. Kui pole probleeme, kuhu need inimesed lähevad, lubatakse nad tagasi, kui tagasisaatmisolukorda pole. Meie linnaosavalitsused kontrollivad seda ja lubavad seda vastavalt. ”

Hibya uudisteagentuurOle esimene, kes kommenteerib

Yorumlar