Ümmarguse sotsiaalse kauguse periood Izmiiri haljasalal

Ümmarguse sotsiaalse distantsi periood haljasalal Izmiris
Ümmarguse sotsiaalse distantsi periood haljasalal Izmiris

Izmir Metropolitan Municipality alustas Kordonboyus ringkondliku distantsi harjutamist, mida tuhanded inimesed käivad eriti suvekuudel. Izmiri elanikud on taotlusega rahul.


Koronaviiruse meetmed on eksinud poliitiliste meetmete lõdvendamise poolel. Izmiri pealinna omavalitsus saavutas Türgis järjekordse esikoha. Suurlinna omavalitsus on alustanud ringikujulise sotsiaalse distantsi harjutamist Kordonis, mis on Izmiri elanike jaoks populaarne koht. Nii tagatakse, et kodanikud järgivad puhkamise ajal sotsiaalse distantsi reeglit.

Izmir Metropolitani linnaosa pargi- ja aiaosakonna meeskonnad joonistavad Kordonis 6 meetriste vahedega 2,5-meetrise läbimõõduga ringid, mis koosneb 4 jalgpalliväljaku haljasalast. Roogade joonistamisel kasutatakse veepõhist vaiku, mis ei kahjusta rohtu. Liinid plaanitakse rohu kasvades uuesti värvida.

Izmiri elanikud magavad hea meelega

Izmiirlased on taotlusega rahul. Ramazan Demir väitis, et leidis ümmarguse mõõdu koha pealt, ja ütles: „Sotsiaalne distants on väga oluline nii meie enda kui ka meie ümber olevate inimeste tervise jaoks. Izmir Metropolitan Municipality on selle meetme kasutusele võtnud. Meie inimeste jaoks on väga oluline seda järgida. ” Gül Berber ütles, et rannas on mõnus istuda, säilitades samal ajal sotsiaalse distantsi, ja Yusuf Süleymanoğlu ütles, et İzmiri metropoliidi seda tava tuleks toetada ja laiendada.

Pärast rakendust Kordon Karşıyaka rannik, Bayraklı rand, Buca Hasanağa aed, Bornova Aşık Veyseli puhkeala jätkub haljasaladel linna erinevates punktides.

“Olete ringis”

Izmiri suurlinnapea Tunç Soyer teatas oma sotsiaalmeedia kontol kandideerimisest järgmiselt: “Olete kas väljas või jääte ringi“. Murathan Mungan ei kirjutanud neid sõnu kindlasti, mõeldes nendele päevadele, mil me elasime. Aga kui "uus normaalne" ellu tuleb, siis Izmiri Kordonboyus Karşıyaka Jääge alati ringi, et säilitada rannas füüsiline kaugus. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar