1 GB internetti ramadanipeo ajal Turkcellilt, Vodafonelt ja Türk Telekomilt

tasuta gb-Interneti-kampaaniad turkcell vodafone ja turk telekom ramazan pidudel
tasuta gb-Interneti-kampaaniad turkcell vodafone ja turk telekom ramazan pidudel

Turkcell, Türk Telekom ja Vodafone annavad 1 GB Eid al-Fitri kingituse. Selle sisu abil, mis on spetsiaalselt ette valmistatud meie kodanikele, kes otsivad Internetist tasuta Interneti-kampaaniaid, antakse tasuta internet võrdselt kogu kodus veedetud ajaga. Neil olulistel päevadel koroonaviiruse meetmete raames käivitasid nii Turkcell, Türk Telekom kui ka Vodafone tasuta Interneti-kampaaniad.


1 GB tasuta Interneti-uudiseid levis kiiresti. Türkcell on tulnud Türk Telekomi ja Vodafone klientide jaoks. Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu pidas GMS-i operaatoritega spetsiaalse videokonverentsi. Selle videokonverentsi tulemusel rahuldati Pandemist rääkides kodanike Interneti-vajadused. Kõnes öeldi, et kõigile Türkcelli, Türk Telekomi ja Vodafone klientidele tuleks kingitusena anda 1 GB internetti. Teatas, et pakutakse 1 GB tasuta andmetöötlust. Rõhutades, et mobiiltelefoni abonentide arv ulatus 2020. aastaks 81 miljonini, ütles transpordiminister Karaismailoğlu: „Oleme näinud uut tüüpi Corona viiruse (Covid-19) meetmeid; Tänu meie presidendi hr Recep Tayyip Erdoğani juhtimisel 18 aasta jooksul tehtud investeeringutele kommunikatsiooni infrastruktuuri on meie riigis üks parimaid taristuid maailmas. Samuti, ehkki kõik on digitaalsesse keskkonda nihkunud alates haridusest kuni tööeluni ja nõudlus juurdepääsu infrastruktuuri järele on mitu korda kasvanud, pole meie infrastruktuuris häireid olnud. “

1 GB Internet Ramadani pidusöögil

Kui kasutate selliseid operaatoreid nagu Türkcell, Türk Telekom ja Vodafone, peate vaid sisse logima nende operaatorite mobiilirakendusse või veebisaidile. Pärast sisselogimist saate tasuta Interneti-vahekaardil määratleda oma liinile 1 GB Interneti. Pärast seda protsessi saate Ramadan Feast ajal kasutada oma 1 GB-i internetti.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar