80% Kastamonu köisraudtee projektist valmis

% kastamonu köisraudtee projektist on lõpule viidud
% kastamonu köisraudtee projektist on lõpule viidud

Kastamonu linnapea op. Dr. Istanmonu teleülekande küsimustele Gönül Geography vastates vastas Rahmi Galip Vidinlioğlu İstamonu peatoimetaja Hüseyin Karadenizi küsimustele Vidinlioğlu, et Köisraudteeprojekt on pistoda, mis on kinni jäänud mõlemale poole Kastamonu.


Väites, et tema arvates on köisraudtee projekt vale, ütles linnapea Vidinlioğlu: „Kui köisraudtee oleks omal ajal, ei läheneks ma köisraudtee T-le. Kuid leidsime selle köisraudtee jooksust. Ma näen köisteed kui pistoda, mis on kinni jäänud Kastamonu kahele küljele. Kui saate köisraudtee Türgi Ilgazi lennuväljale viia, võtab see meie kodanikud igal pool kasutusele, siis muutub see mõttekaks. Lossi juurest torni pole mõtet tulla. Te tulete 2 minuti jooksul jalgsi. Siis linnulennult, vaatate lihtsalt katuseid, te ei näe linna sees, see on õige. Seetõttu pole köisraudtee üsna sisukas ja selle aeg ei sobi tekstuuriks. Kuid keskmiselt umbes 15 protsenti on lõpule viidud, kuid kõik leidsime köite ja kabiinidega köistee projekti. Sellel on ka tegevuskulud. Sellel teemal pole vaja poliitikasse minna, kuna 80-protsendiline projekt on valmis. Linna mõlemad pooled saavad kokku. Tuled lossist ja sõidad lossist torni. Keskmiselt on seni makstud summa umbes 80 ja pool, mida KUZKA on juba 55 tuhat. Vald tegi umbes 200 miljonit makse. On veel palju numbreid, mille peame tagasi maksma. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar