Akçaray trammiliini trafo nihestuspakkumine on lõppenud

Akcaray trammiliini trafo nihutamise pakkumine on lõppenud.
Akcaray trammiliini trafo nihutamise pakkumine on lõppenud.

See oli juba mõnda aega tagasi välja pandud. Izmit Akçaray trammiliini pakkumine on lõpuks lõppenud

KOKKUVÕTE TULEB


Akçaray trammiliini osas, mis läbib İzmit Doğu Kışlat, tehti koosseisude poolt otsus trafo number 307 nihutamiseks, mis asub täpselt selles kohas, kus järsult naaseb Mehmet Ali Pasha mošee juurde, ja sellega seotud ettevalmistusi alustati.

GULF FIRMAST

Samuti viidi lõpule eelmisel kuul selleteemaline pakkumine. Pakkumine, milles 15 ettevõtet ostsid dokumente ja millest 8 pakuti, jäi AtlasBK İnşaat Taahhüt Gıda Akaryakıt Plastik İmalat Ticaret ve Sanayi aktsiaseltsile, mis on üks meie provintsi Körfezi linnaosa ettevõtetest.

VIIS KUUD

Kui Atlas BK võitis pakkumise 489 tuhande 132 TL eest, sõlmis metropoli omavalitsus ka kõnealuse ettevõttega lepingu. Uuring, mis peaks valmima 150 päeva jooksul, peaks eeldatavalt algama pärast saidi tarnimist ettevõttele lähipäevil.

oli STABİLİZER

Pealinna omavalitsus oli ehitise, kus vana Ankara turg ja selle kõrval asunud Turkcelli edasimüüja lammutasid, põhjendusega, et see surub trammiliinil liiklust kokku, ja trammiga kokku puutuval kurvis otsustati trafo ümber paigutada (ümber paigutada). (Enkocael a)Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar