Eksport Türgi esimeste raudteede sulgemiste blokeerimiseks

Esimene turksüeniini plokkrongi eksporditee on cikiyor
Esimene turksüeniini plokkrongi eksporditee on cikiyor

Mars Logistics Marmaray hattını uluslararası ihracat yük taşımacılığı için kullanan ilk firma oldu.


Mars Logistics 15 Mayıs’tan itibaren Türkiye’de uygulanan demiryolu uluslararası yük taşımacılığında bir ilki gerçekleştirerek tarifeli olarak Marmaray kullanımına başladı. Mars Logistics Yönetim Kurulu Üyesi Gökşin Günhan yaptığı açıklamada, Marmaray hattının kullanımı ile İstanbul’un yük taşımacılığından kaynaklanan sorunlarının kısmen eriyeceği ve daha az karbondioksit emisyonu sağlanarak karayolu taşımacılığının çevresel olumsuz etkilerinin azalacağını belirtti.

Mars Logistics, mis pakub keskkonnasõbralikke lahendusi optimaalsel ajal koos mitmeliigilise transpordi meetodiga, kasutades sama transpordivahendiga kahte või enamat transpordiliiki, on lisanud Marmaray Intermodaalsetele transpordimeetoditele alates 15. maist. Firma on pärit Eskişehirist ja Halkalı Ta kavatseb oma populaarse transpordimeetodi abil tarnida Euroopasse kiiremini ja keskkonnasõbralikumalt.

See kergendab Istanbuli "koormust"

Oma geopoliitilise asukoha tõttu on Istanbul nii riiklike kui ka piirkondlike kaubavedude keskpunkt ning see põhjustab nii sotsiaalseid, majanduslikke kui ka keskkonnaprobleeme, kuna kasutab transpordivahendina maanteetransporti. Lisaks nendele üldistele probleemidele saab sellel perioodil tähtsamaks ka ühendvedude vedu, mis säästab aega koroonaviiruse epideemia ning piiripunktides toimuva veo intensiivsuse ja transpordi hilinemise tõttu.

Öeldakse, et Istanbuli transpordiprobleemi saab lahendada katkematu raudteetranspordi abil, kasutades Marmaray liini väljaspool reisijate vedu (01: 00-05: 00).

Mitmeliigiline vedu hoiab ära 27 miljardit grammi süsinikdioksiidi heitkoguseid aastas

Lisaks regulaarse transpordi, regulaarse laadimise, regulaarse mahalaadimise ja fikseeritud hindade eelistele pakub mitmeliigiline transpordimeetod kontrolli ja järelkontrolli eelist tänu asjaolule, et ebasoodsad ilmastikuolud mõjutavad seda teiste transpordisüsteemidega võrreldes vähem ja kõik vagunid asuvad samas kohas. Samal ajal välditakse süsinikuheite vähendamise kaudu 27 miljardit grammi süsinikdioksiidi heitkoguseid aastas.

Mars Logistics 'alates 2012. aastast teostatud silmapaistvate ühendveondusteenuste "Roheline logistika" ja "Jätkusuutlikkus" teenindab jätkuvalt Türgi ja Türgi-Saksamaa-Luksemburgi vahel. Bettembourgi liin Türgi koormatega, mis on võetud maantee eri punktidest - meri - raudtee, jõudes sihtkohta maanteede paremusjärjestuse alusel. Duisburgi liinil jõuab see sihtkohta raudtee ja maantee järjekorras. Seega vähendatakse keskkonnaprobleeme miinimumini ja aega hoitakse kokku erinevate transpordimeetodite kombineerimisega.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar