140 tuhat maski Izmiri pealinnast linnaosa omavalitsusteni

Tuhat maski Izmir Buyuksehirist linnaosa omavalitsusteni
Tuhat maski Izmir Buyuksehirist linnaosa omavalitsusteni

Izmiri suurlinna omavalitsus otsustas osutada piirkondlikele omavalitsustele maske hädaolukorras, pärast seda, kui İzmiri üldine sanitaarnõukogu tegi maskide kasutamise kohustuslikuks kogu provintsis. Siiani linnakodanikele 2,5 miljonit maski jaganud suurlinnavalitsus saadab linnaosa valdadesse puhkuse ajaks 140 tuhat maski.


Izmiri pealinna omavalitsus tegutses vastavalt asjaolule, et Izmiri provintsi üldine sanitaarnõukogu pani vajalikuks maskide kasutamise 30 provintsis ja kogu linnas. Pealinna omavalitsus saadab 30 linnaosa omavalitsusele 140 tuhat maski, mida jagatakse kodanikele pühade ajaks.

Pealinna omavalitsus, Karabağlar, Buca, Konak, kumbki 10 tuhat Karşıyaka, Bornova, Bayraklı saadab Çiğli ja Gaziemiri omavalitsustele 60 tuhat maski, kummassegi omavalitsuses kokku 7 tuhat ja mõlemas 500 tuhat ning Narlıdere, Balçova ja Güzelbahçe omavalitsustes kokku 15 tuhat maski. Keskuse välisest 5 linnaosa valda toimetatakse kokku 15 tuhat maski. Piirkonna omavalitsused seevastu levitavad maske turgudel ja kohtades, kuhu kodanikud on koondunud.

Kus on maskeemikud?

Izmiri kesklinnas elavad kodanikud on maskeeritud 17 metroojaamas ja Karşıyaka, Bostanlı, Konak pääseb parvlaevade sadamate maskemaatikast ja Buca peatuse Şirinyer İZBAN peatuse kõrvale parki paigaldatud mobiilsetest maskemaatikutest. Izmirimi kaarti näidates saavad Izmiri elanikud selle kätte viis maski sisaldavast pakendist.

Jaotatud 2,5 miljonit maski

İzmir Metropolitan Municipality jätkab maskide tootmist võitluses koroonaviiruse puhanguga. Piirkondade ja äärelinnade kohalike teenistusüksuste poolt levitatud maskide arv on olnud 2,5 miljonit, mida rakendati selleks, et hõlbustada kodanike juurdepääsu maskile.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar