Kes on Ali Durmaz?

Kes on Ali Durmaz
Kes on Ali Durmaz

Bulgaaria linn Kardzhali linn Rusalsko Light Ali Durmazi külas sündis 1935. aastal, see jõuab Türki aastal 1950, jättes kõik Bulgaariasse ja nad hakkavad elama Bursa Mudanya. Durmaz töötab kindlameelselt, et äritegevuse distsipliin ei kahjustaks kogu elu, Türgi ärielu esimesest aastast alates sai Ali talle hüüdnime sakslased.


1956. aastaks hävis tulekahjus Durmazsi kauplus Archers Bazaaris. Durmaz, kes suutis osa oma kahjudest katta, kuna kindlustas oma poe 6 kuud tagasi, peab ilma poodideta uut poodi ja jätkab siin oma tööd.

Ettevõtte esmakordsel loomisel tekstiilimasinaid tootnud Durmaz jätkab neid masinaid 37 aastat. 1960. aasta riigipöörde ja sellele järgnenud majandusseisaku tõttu lukustasid paljud kaupmehed oma uksed, Durzami visiidile tulnud stobatsillaar aga tellis neli juukselõikurit ja astus juuste töötlemise masinate tootmisesse. Need käärid muutuvad aastate pärast Ali Durmazi õpilasteks.

Ali Durmaz otsustas kõvasti tööd teha. Tema elu loodi selleks, et töötada ja oma riiki teenida. Ta töötab nii kõvasti ja punastab laisaid inimesi palju. Isegi Tema jaoks lõbutsemine oleks töö vahel. Durmaz ütles: „Mul pole kunagi olnud puhkust, ma ei saa isegi aru, miks minu pühapäev on puhkus. Tulen tehasesse ka pühapäeviti. 7 päeva nädalas minu jaoks, 7 päeva nädalas ”. Bursas ja Türgis toodetud masinad nimega maailmas tutvustatud. Ta võtab oma tehastes tööle palju inimesi, aitas Bulgaariast sisserändajaid, värbates neid rasketel päevadel. Durmazlar Machinery Inc. ettevõtte asutaja Ali Durmaz oli lõpetanud tööstusliku kutsekeskkooli ja rääkis saksa keelt.

Ali Durmaz, kes suri 07.11.2004, oli Bursa Kaubandus-Tööstuskoja liige Busiad, Uludaği Ülikooli ehitusteaduskonna ja Arhitektuuritehnoloogia Sihtasutuse tekstiilitehnika kõrge nõuandekogu liige ning mitmesugused heategevusorganisatsioonid ja ühingud.

Ali Durmazi kõige olulisem põhimõte tema elus on arusaam tööst, mida ta võtab vastu ja mida ta soovib levitada, ning tema nõuanded järgmisele põlvkonnale:

"Tehke parimat ja parimat kvaliteeti, mida teete."Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar