Kuvatud on BMC kodumaise soomustatud pikapi TULGA lõplik vaade

Kuvatakse bmc oma soomustatud pikabi tulga
Kuvatakse bmc oma soomustatud pikabi tulga

BMC juhatuse liikme Taha Yasin Öztürki avalduses näidati BMC Tulga lõplikku versiooni.


Taha Yasin Ozturk, "oleme koostanud, võttes arvesse meie sisejulgeolekupersonali vajadusi sel raskel perioodil, Türgi esimeses ja ainukeses põlisrahvaste soomustatud pikapi (4 × 4) tööriistas, mis Tulgas siseministri lõpuetenduse esitas, sandarmeeria kindralkomissari hr Suleyman Soylu. Tegime selle kindral Arif Çetinile, meie asetäitjatele siseministritele ja meie väärtuslikule politseile. ”

Teknofest võeti kasutusele 2019. aastal

Türgi suurima maismaasõidukite tootja BMC, tootevalikusse kuuluvad pikapid (pikap) uue Teknofesti lisamisega tutvustati 2019. aastal.

Saanud BMC juhatuse liikmetelt Talip Öztürkilt, Taha Yasin Öztürkilt ja BMC tegevjuhilt Bülent Denkdemirilt sõiduki kohta üksikasjalikku teavet, kirjutas president Erdoğan sõidukile alla pärast tema tehtud proovisõitu, uurides põhjalikult uut pikappi ja TULGA, mis tähendab “kiivrit”, Ta oli pannud.

Tehti kindlaks, et TULGA, mis on konstrueeritud ja valmistatud kõrgetasemeliste turvasüsteemidega ja soomustatud sisejulgeolekupersonali julgeolekuvajaduste rahuldamiseks, toimib igat tüüpi maastikul oma suurepärase juhitavuse ja kandevõimega.

Tutvustamise ajal Teknofestil tegi Taha Yasin Öztürk avalduse Tulga eripärade kohta.

Öztürk ütles: “Sõiduk kaalub 6 tonni ja selle kandevõime on 5 inimest. Selle taga saab integreerida relvasüsteemi. Seal on 3 tuhat mootorit, 800 tuhat pöördemomenti; 2 hobujõudu ”. Muidugi pole Tulga, mida alles arendatakse, omadusi tootja ja arendaja BMC ametlikult teada andnud.

Lisaks jagas sõiduki jätkusuutlikkuse kohta avalduse teinud Öztürk ajakirjandusele Teknofesti ajakirjanduses, et sõiduk on BR 7 ballistilise kaitse tasemel ja selle konstruktsioon on vastupidav 3-kilogrammisele TNT-le.

Siseminister Süleyman Soylu külastas BMC rajatisi Izmir Pınarbaşıs 5. septembril 2019. Ta oli saanud sõiduki kohta üksikasjalikku teavet.

Minister Soylule; Temaga olid kaasas BMC juhatuse liige Taha Yasin Öztürk ning BMC äri- ja maismaasõidukite peadirektor Bülent Santırcıoğlu. Minister Soylu sai visiidi ajal teavet ka ettevõtte tootmishoone ja tegevuse kohta.

See kajastus kaameratest, kus minister Soylu möödus sõiduki roolist ja tegi tehase sees proovisõidu.

BMC arendas pikapi, eriti arvestades sisejulgeolekupersonali vajadusi. Välja töötatud Türgi maastikul sobivad tööriistad tagavad transpordi ja lasti käitlemise valdkonnas suurepärase töövõimega tugiteenistujatele.1 Trackback / pingbacki

  1. Kuvati BMC soomustatud pikap TULGA mudeli uusim versioon | OtonomHaber

Yorumlar