Taotlused lepingulistele õpetajatele algavad homme

Lepinguliste õpetaja töötajate taotlused algavad homme
Lepinguliste õpetaja töötajate taotlused algavad homme

Eeltaotluste ja suuliste eksamikeskuste eelistused lepinguõpetuse osas on elektrooniliselt saadaval homsest kuni 12. juunini.https://ilkatama.meb.gov.tr”Võetakse riigist.


Eeltaotluste ja suuliste eksamikeskuste eelistusi 19 tuhandele 910 lepingulisele õpetajale võetakse vastu 12. juunist homseni. Eksamikeskused, kuhu kandidaadid suulisele eksamile suunatakse, kuulutatakse välja 22. juunil. Suulised eksamid toimuvad 6. – 25. Juulil. Suulise eksami tulemused tehakse teatavaks 28. juulil.

Sellega seoses laekub tulemuste kohta vastuväiteid 4. – 7. Augustil. Nende vastuväidete tulemused tehakse teatavaks 10. augustil.

Ametisse nimetamise eelistused laekub 28. – 31. Augustil ja ametisse nimetamise tulemused tehakse teatavaks 1. septembril.

Õpetajate ametissenimetamine 60 piirkonnas

Õpetaja ülesanded tehakse 60 valdkonnas. Ametisse astumise avalduste põhiskoor on 50.

Selles kontekstis on algklasside õpetaja 10 kõige enam määratava filiaali seas esimene. Klassijuhataja teeb 2 tuhat 831 ülesannet. 1801 religioosse kultuuri ja kõlbeliste teadmiste valdkonnast, 1739 inglise keelest, 1701 algtemaatikast, 1518 alusharidusest, 1373 juhendamisest, 1300 türgi keelest, 1118 eriharidusest ja 1026 teadusest.

Kehalise kasvatuse harust võetakse vastu avaldusi juunis 810 õpetaja ametisse nimetamiseks. Sellele alale eraldatud 900-st kvoodist 90 kasutatakse riiklike sportlaste ametisse nimetamiseks, mis tehakse hiljem.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar