Määratleti söömis- ja joogikohtade normaliseerimisprotsessis rakendatavad meetmed

Määrati kindlaks ettevaatusabinõud, mida tuleb normaliseerida söömis- ja joogikohtades
Määrati kindlaks ettevaatusabinõud, mida tuleb normaliseerida söömis- ja joogikohtades

Kultuuri- ja turismiministeeriumi 20.05.2020 tehtud avalduses on teatatud, et koroonaviiruse (Covid-19) epideemia leviku tõkestamise meetmete raames on alustatud kontrollitud normaliseerimisprotsessi. kindlaks määrataval kuupäeval olema operatiivne eraldi söögi- ja joogikohtades, on vaja võtta järgmised meetmed ja tagada nende järjepidevus.


Meetmete rakendamine on kohustuslik ja kontrolle viib läbi vastav administratsioon.

ÜLDISED PÕHIMÕTTED JA TEADE

Turismiettevõtete tegevuse ajal järgitakse täielikult vastavate avalike asutuste või organisatsioonide välja kuulutatud ettevaatusabinõusid.

  • Kogu äri Protokoll, mis hõlmab COVID-19 ja hügieeni reegleid / tavasid See on koostatud, protokolli hinnatakse korrapäraste ajavahemike järel, seda ajakohastatakse, võttes arvesse rakendamisel ilmnenud probleeme, pakutud lahendusi ja avalike asutuste või organisatsioonide poolt rakendatud meetmeid.
  • Protokolli raames määratletakse ka haiguse sümptomeid näitavate töötajate lähenemisviis ja rakendatavad protseduurid. Neid protseduure on kirjeldatud tervishoiuministeeriumi avaldatud juhendis Covid-19.
  • Rajatiste haldajad vastutavad sotsiaalsete kaugusmeetmete võtmise eest kogu rajatises.
  • Üldiste kasutusalade ja paigutuse osas sotsiaalse distantsi plaan on ette valmistatud, rajatise külalismaht määratakse vastavalt sotsiaalse kauguse plaanile, aktsepteeritakse selle mahutavuse järgi vastuvõetud külaliste arv ja teave kandevõime kohta riputatakse nähtavale kohale rajatise sissepääsu juures.
  • Lisaks on hoone esikus või välisilmes ning üldkasutatavates kohtades, kus külalised ja töötajad on hõlpsasti nähtavad, paigutatud ruumid, kus rakendatakse COVID-19 ettevaatusabinõusid ja reegleid, mida rajatises rakendatakse ja mida tuleb järgida.
  • COVID-19 meetmete jaoks köögi puhastamine ja toiduohutuse protokoll, kahjurite ja kahjuritõrje protokoll See on ette valmistatud. Protokollide täitmist tagavad vastutavad töötajad.

Kultuuri- ja turismiministeeriumi välja kuulutatud ringkirjaga Külaliste vastuvõtmine, Söögisaal ja üldkasutusalad, personal, Üldine puhastamine ja hooldus, Köögi- ja teeninduspiirkonnad, Ettevõtte tööriistad Üksikasjad sisalduvad pealkirjades ja ringkiri on lisatud.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar