Maski kandmise kohustus Izmiris

Maski kandmise kohustus toodi Izmirisse
Maski kandmise kohustus toodi Izmirisse

Izmiris tehti provintsi üldise hügieeniameti otsusega vajalikuks maskide kasutamine 30 provintsis ja terves linnas.


İzmiri valitsuse avalduses öeldakse: „Meie linna provintsi sanitaarnõukogu, mis kutsuti kokku üldise sanitaarseaduse nr 1593 23. artiklis; Vastavalt provintsihalduse seaduse artiklile 11 / C ja üldise sanitaarseaduse artiklitele 27 ja 72 tehti järgmised täiendavad otsused.

Kõigis meie provintsi linnaosades, et hallata rahvatervisega seotud koronaviiruse epideemia riski, vähendada sotsiaalset liikuvust ja inimeste kokkupuudet, kasutada lisaks eelnevatele otsustele lisaks tänavatele ja piirkondadele ka meditsiinilist / riidemaski, et katta suu ja nina, Türgi karistusseadustiku osas, mis käsitleb käitumist, mis vastavalt seaduse asjakohastele artiklitele on kuritegu, eriti avaliku sanitaarseaduse rikkumise tõttu vastavalt sanitaarseaduse artiklile 282, et mitte põhjustada häireid praktikas ja mitte põhjustada ohvreid, ning määrata halduskaristusi vastavalt avaliku sanitaarseaduse artiklile 195. Avalikkusele teatatakse, et vajalik kohtumenetlus algatatakse vastavalt XNUMX. Aasta XNUMX. Artiklile.

Nende tänavate ja alade loetelu jaoks, kus maskide kasutamine meie 30 piirkonnas on kohustuslik KLIKI SIIAOle esimene, kes kommenteerib

Yorumlar