MSB: "Meie piirivalveüksused ei avanud salakaubavedajatele silma Iraani, Iraagi ja Süüria piiril"

Meie MSB piiripunktid ei jätnud tähelepanuta Iraani ja Iraagi iraanlasi.
Meie MSB piiripunktid ei jätnud tähelepanuta Iraani ja Iraagi iraanlasi.

Meie kangelase piiride avastamis-, jälitus-, varitsus- ja arestimistegevuse tagajärjel kõikvõimalikes ilmastiku- ja maaoludes, päeval ja öösel, 24 tundi ööpäevas, moodustavad need olulise osa terroristlike organisatsioonide rahalistest ressurssidest ja tuuakse riiki ebaseaduslikult; Narkootikumide, lammaste ja sigarettide salakaubavedu on tugevalt kannatada saanud. Eelmisel nädalal konfiskeeriti Iraani, Iraagi ja Süüria piiridel läbiviidud operatsioonides suures koguses narkootikume ja sigarette.

147 KG EROIN-KAAMAT IRAANI PIIRIL


Vanas piiriületusüksuste poolt koos sandarmeeria üksustega kooskõlastatud eduka operatsiooni tulemusel konfiskeeriti 147,3 kg heroiini, 10 kg metamfetamiini ja 20.318 illegaalseid sigarette. Kokku konfiskeeriti 13 kg heroiini, mida peeti kokku 6.6 kg heroiiniks. Van Başkale piirijoonel konfiskeeriti juhiga 9.150 XNUMX pakki sigarette, mis laaditi sõidukisse.

Iraani piiri teises punktis konfiskeerisid piiril olevad üksused, mis tõkestasid 3 isikut, kes üritasid ebaseaduslikult meie riiki siseneda, sündmuskohal läbiotsimise käigus 2.996 XNUMX pakki salakaubavedu.

Ka Iraani piiril patrullivad meie piirivalveüksused hõivasid 3 kg metamfetamiiniravimeid 5 pakis 2 seljakotti, 30 poolautomaatilist pumppüssi ja 29.8 seljakotti.

497 KUCUKBASI LOOMAD IRAAKI PIIRI KOHTA

Lisaks arreteeriti ja peeti kinni 497 meest ja 3 naine, kes tulid Põhja-Iraagis ja üritasid ebaseaduslikult tuua meie riiki 1 väikemäletsejat.

Süüriast ebaseaduslikku piiriületust proovinud inimene põgenes meie piiripunktide sekkumise tagajärjel tagasi Süüria suunda. Selles piirkonnas läbiotsimisel konfiskeeriti 1000 pakki illegaalseid sigarette.

Arreteeriti ja peeti kinni kuus inimest, kes üritasid Süüria piiri ebaseaduslikult ületada.

Iraani, Iraagi ja Süüria piiril kinni peetud isikud, kinnipeetud veised ja muu ebaseaduslik materjal toimetati sandarmeeria kindralkomisjoni üksustesse.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar