150 tuhat meremeest jäi merepuhangu tõttu alles

tuhat meremeest on ummikus
tuhat meremeest on ummikus

Teatati, et 150 tuhat meremeest olid maailmameredes merre sattunud, kui nad olid koroonapuhangu tõttu sunnitud mitu korda oma lepinguid pikendama.


Rahvusvaheliste konventsioonide kohaselt lubatakse meremeestel töötada merel maksimaalselt ühe aasta jooksul enne tasustatava puhkuse saamist. ÜRO rahvusvahelise merendusorganisatsiooni juriidiline direktor Fred Kenney ütles, et enam kui miljonist meremehest, kes ülemaailmset kaubandust toetavad, on see periood juba ületatud 150 XNUMX-le.

Rahvusvahelise Mereorganisatsiooni juriidiline direktor Fred Kenney pöörab tähelepanu laevade aktsepteerimisele pärast haiguspuhangut ujuvate nakkuspesadena. Tänu neile jõuavad oma kohtadesse toit, ravimid ja kaitsevahendid. On väga oluline, et toetaksime neid nüüd. ” Rääkides ütles ta, et väheste eranditega ei saa realiseerida meeskonna muudatusi, millest merelaevandus täielikult sõltub. (HIBYA)Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar