Mida Sakura tähendab?

Mida sakura tähendab?
Mida sakura tähendab?

Täna jõudsid Başakşehir Çam ja Sakura linnahaigla president Recep Tayyip Erdoğani ja Jaapani peaministri Shinzo Abe osavõtul täisvõimsusele. Haiglal, mis on võimeline vastu võtma 35 tuhat ambulatoorset patsienti päevas ja opereerima 500 funktsiooni, on 725 polikliiniku kabinetti ja 3 operatsioonituba, millest 90 on hübriidsed. Başakşehir Çamis ja Sakura linnahaiglas, mis hakkavad teenindama 107 harukontorit, on 4 erinevat kiirabiteenust: täiskasvanute, lapse, trauma ja sünnitusabi.

HOSPITAL osutab teenust 107 PRANTSUSMAAL ja on 4 eraldiseisvat hädaabi


725 polikliiniku, 3 operatsioonitoaga, millest 90 on hübriidsed, on haigla võimeline vastu võtma 35 tuhat ambulatoorset patsienti ja tegema 500 spetsiifilist operatsiooni. Haigla, mis teenindab 107 harukontorit lastele ja täiskasvanutele, pakub arenenud diagnoosimis- ja raviasutusi koos kõige kaasaegsemate meditsiiniseadmete ja -seadmetega. Başakşehir Çami ja Sakura linnahaiglas on kokku 456 voodit, millest 2 on intensiivravi voodid. 682 tuhande ruutmeetri suletud alal on 30 erinevat päästeteenistust: täiskasvanute, laste, trauma ja günekoloogia. Kiirabiosakondades, kus on diagnostika- ja raviüksused, mis teenindavad vähemalt 4 tuhat patsienti päevas, on 7 vaatlusala, kus on alarõhuruumid ja kus on võimalik osutada erakorralise intensiivravi tingimusi.

Miks nimetati haigla Sakura? Kodanikud hakkasid Sakura mõistmist uudishimulikult uurima. Mida tähendab Sakura, miks nimetati äsja avatud haigla Sakura?

Mida tähendab SAKURA?

Türgi keel, mis on jaapani sõna, tähendab “kirsipuu”. Sakura on omamoodi "kirsipuu", mis vilja ei kanna. See on perekonna Prunus mõne üksiku puu lill. Sakural on Jaapani kultuuris suur tähtsus ja see on üks Jaapani rahvuslikke sümboleid.

See lill avaneb märtsi viimasel nädalal ja aprilli esimesel nädalal ning Jaapanis peetakse seda perioodi pühaks. Nii palju, et pärast ilmastikku antakse "Sakura seisund". See periood, mil lilled õitsevad, on periood, mil Jaapan võtab vastu kõige rohkem turiste

MIKS SAAKURA NIMI HAIGUSELE NIMETATAKSE?

President Recep Tayyip Erdogan ütles esmaspäeval avalduses: „Oleme nimetanud seda haiglat Başakşehir Çamiks ja Sakura linnahaiglaks. Me ütlesime, et Mänd peaks meid esindama. Sakura ütles Jaapan. ”

Haigla esimene etapp avati 20. aprillil. Täna saavad ülejäänud kasutusele.

Haiglaehitajad alustasid tehase ehitamist 2016. aastal vastavalt avaliku ja erasektori partnerluse mudeliga tehtud tervishoiuministeeriumi saidil Renaissance Holding sisalduvale teabele. Türgi on suuruselt kolmas investeerimisprojekt Tervis.

Haiglas, mille pindala on 1 miljon ruutmeetrit, on 2 354 voodit ja 456 intensiivravi voodit.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar