Esimees putukas uurib 3. astme rööbassüsteemi töid

president bocek õppis raudteesüsteemi uuringuid
president bocek õppis raudteesüsteemi uuringuid

Antalya metropoliitlinnapea Muhittin Böcek uuris Meltemi puiestee infrastruktuuritöid 3. etapi raudteesüsteemi projekti raames. Saanud teavet käimasolevate uuringute kohta, teatas president Böcek, et Meltemi etapi tööd valmivad kahe kuu jooksul.


Antalya metropoliitlinnapea Muhittin Böcek uuris Meltemi puiestee infrastruktuuritöid 3. etapi raudteesüsteemi projekti raames. Saanud teavet käimasolevate uuringute kohta, teatas president Böcek, et Meltemi etapi tööd valmivad kahe kuu jooksul.

Tööd jätkuvad Suurlinna valla 3. järgu raudteesüsteemi projektis, mis ühendab Varsaki kesklinna Otogari, Antalya väljaõppe- ja teadushaiglaga. Pärast Dumlupınari puiesteel asuva korruselise ristmiku kasutuselevõtmist jätkuvad tööd Meltem-Antalya väljaõppe- ja teadushaigla laval. Infrastruktuur ja nihutamine viiakse läbi Meltemi etapis. Pealinna vallavanem Muhittin Böcek uuris Meltemi etapil asuva III astme raudteesüsteemi infrastruktuuritöid ja sai teavet töövõtja ettevõtte ametnikelt. President Putukate teatas, et Melmemi laval valmivad tööd 3 kuu jooksul.

TEHTUD 560 MILJONIT TL KULUD

Linnapea Böcek ütles, et metropolija linnavalitsuse tööd jätkuvad Antalya 19 linnaosa 913 naabruskonnas. Raudteevõrgustiku ehitustööde kohta Meltem Mahallesi linnas ütles ta järgmist: „See on meie Antalya kõige erilisem ja suurim naabruskond. Ühel pool on staadion ja teisel Antalya väljaõppe- ja teadushaigla. Ametisse asumise päevast alates oleme kuni tänaseni jätkanud oma tööd Kepezi 3. astme rööbassüsteemi loomisega. Oleme seni kulutanud 560 miljonit TL. "

JUHATUS AVATAKSE 7. JUUNI

Abilinnapea Böcek ütles, et Akdenizi ülikooli jaoks väga oluline ristmik avatakse 7. juunil ja ütles: „Ehitasime viadukti. Lõpetame ristmiku 7. juunil. Loodetavasti valmime lõigu Antalya väljaõppe- ja teadushaiglaks 2 kuu jooksul. Teisest küljest oleme Meltemis, mis on ka Antalya üks suuremaid naabruskondi, selle võimaluse abil uuendanud nii kanalisatsiooni kui ka veekulusid. ”

Vabandas linnakodaniku ees

President Böcek ütles tänades töövõtjat ja töötajaid: “Muidugi on meil selles keerulises pandeemilises protsessis raskusi. Teeme iga väljakutse korral kiiresti ära selle, mis tuleb siin ära teha. Me häirisime oma kodanikke. Vabandame oma kodanike ees nende ebamugavuste pärast. Kui neid teenuseid ei osutata, ei saa me Antalya koolitus- ja teadushaiglasse tulla. Meie kodanikud Kepezist, mis on Antalya suurim linnaosa, tulevad meie Antalya väljaõppe- ja uurimishaiglasse raudteesüsteemiga. ”

VÄLJASTATUD AASTA END

Rõhutades, et bussijaama sissepääsu juures asuv jaamajaam on 28 meetrit allpool, teatas linnapea Böcek, et bussijaama etapp valmib 6 kuu jooksul ja kodanikud jõuavad bussijaama igast piirkonnast kergraudteega. Ta väitis, et tööd linnapea putukate melteemil valmivad selle aasta lõpuks, ütles ta, et töövõtja töötab selle nimel ka päeval ja öösel.

Pärast uurimist külastas president Putukas Meltemi puiesteel asuvaid taksokaupmehi ja vestles. President Böcek tähistas ka poepidajate ramadanipuhkust.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar