Proovisõidud algavad Eskişehiri uutel trammiliinidel

Proovisõidud algasid Eskisehiri uutel trammiliinidel
Proovisõidud algasid Eskisehiri uutel trammiliinidel

Linnatranspordi heaks suure investeeringu teinud Büyükşehiri vald on jõudnud linnahaigla kaudu Köllubeli 75. Yıli naabrusesse ja Ooperi kaudu Kumlubelisse ning alustanud proovisõite valminud liinide pingestamisega.


Proovisõidud, mis algasid linnahaigla ja 75. Yıl Mahallesi vahel, jätkusid Gazi Yakupi Satari tänaval, mis ühendab Opera ja Yıldızit. ESTRAMi ametnikud kontrollisid proovisõitude esimesel päeval ka bussijaama ja ooperi ühendust, mis hõlbustab Kumlubelisse transportimist. Väites, et proovisõidud on olulised uute liinide puuduste kõrvaldamiseks, teatasid ametnikud, et proovisõidud algavad mais Opera ja Kumlubeli vahel.

Eskişehiri elanikud avaldasid, et on proovisõitude algusega väga rahul, ütlesid, et ootavad puuduste võimalikult kiiret kõrvaldamist ja liinide teenindamist.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar