Sõidugraafik İzmir Metropolitanist kuni Martyrdomini ja Cabriotsini: 12 rida on loodud

Loodi reisiliin sehirlikust ja kalmistutest Izmiri suurlinna.
Loodi reisiliin sehirlikust ja kalmistutest Izmiri suurlinna.

Izmir Metropolitani linnaosa on loonud neljapäeval ja reedel 12 spetsiaalset kangaid, kuna Eid al-Fitri eelõht langeb kokku kombelaega. Konak-Kadifekale märtrisõidu vahel kulgev bussiliin nr 33 jätkub tavapärase reisiprogrammiga neljapäeviti ja reedeti. Sõltuvalt siseministeeriumi ringkirjast toimub sellel liinil lende Ramadani esimesel päeval (pühapäeval, 24. mail).


Izmiri pealinna omavalitsuse ESHOTi peadirektoraat lõi 12 spetsiaalset liini, mida kodanikud haua juurest Eid al-Fitri eel külastada saavad. Sellest lähtuvalt toimub neljapäeval, 21. mail ja reedel, 22. mail Konak Bahribaba üleviimiskeskus - Karabağlari kalmistu, Karşıyaka Iskele - Ornekköy Cabristan, Karşıyaka İskele - Soğukkuyu Doğançay haud, Bornova Meydan - Hacılarkırı Kabristan, Bornova Meydan - Eski Kabristan, Konak AKM - Hacılarkırı Kabristan, Bornova Meydan - Yeni Kabristan, Şirinyer Transfer Center - Eski Kabristan / Yök Kabristan / Yeni Bussid sõidavad F.Altay ülekandekeskuse - Balçova Kabristan, F.Altay ülekandekeskuse - Narlıdere Aşağı Kabristan / Martyrdom ja Konak Bahribaba ülekandekeskuse - Yeşilyurti kalmistu vahel.

Martyri konkreetne rakendus

Liin nr 33, mis sõidab Konak Bahribaba ülekandekeskuse - Kadifekale sõjaväe märtrisõidu vahel, jätkab oma tavapärast mereprogrammi neljapäeviti ja reedeti. Sellel liinil tehakse vastavalt siseministeeriumi ringkirjale suurenenud lende Ramadani pidu esimesel päeval (pühapäeval, 24. mail). Programmiga, mis hõlmab märtrisurma ja kalmistu ekspeditsioonitunde, pääseb juurde ESHOTi peadirektoraadi ametlikul veebisaidil.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar