Türgi sinine Bayraklı Rannade arv on suurenenud! # 3 maailmas

Turkiyenin sinilipu randade arvu suurenemine, maailm korras
Turkiyenin sinilipu randade arvu suurenemine, maailm korras

Türgi on maailma kõige eksklusiivsem turism ning Sinilipu keskkonnaauhind on sellel aastal hoidnud esikohta.


Järgnesid Hispaania ja Kreeka ning sel aastal Türgi maailma suuruselt sinise lipuga auhinnatud randade seas number 3 on riik.

Taani pealinnas Kopenhaagenis asuva Rahvusvahelise Keskkonnahariduse Fondi (FEE) poolt 2020. aastal antud Sinilipu auhindade hindamise tulemusel pälvis randade arv 463, eelmisel aastal 486. Kui Türgi, sel aastal pälvis Sinilipu auhinna 22 jahisadama ja jaht 7.

Sel aastal sinine Bayraklı rannaarvude arv 206ni Antalyas, 105 Muğlas, 35 Aydınis, 52 İzmiris, 31 Balıkesiris, 2 Istanbulis, 13 Samsunis tõusis. Eelmise aasta arve säilitati Çanakkale, Kırklarelis, Kocaelis, Düzce'is, Ordu, Mersinis ja Vanas.

Kultuuri- ja turismiministeerium seab maailmameistrivõistlused 2023 FEE liikmesmaa hulka, kes rakendavad randade arvult 50. aastal rahvusvahelist sinilippu.

Sinilipu programmi järgijate juhitav ministeerium loodi 1993. aastal Türgi riikliku keskkonnahariduse sihtasutusena (TÜRÇEV) http://www.mavibayrak.org.tr/ Kõigile 2020. aasta auhindadega seotud üksikasju saab vaadata Interneti-aadressilt.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar