399 märtri, veterani ja veterani sugulase ülesanded

Määrati märtrite sugulased ja veteranide sugulased
Määrati märtrite sugulased ja veteranide sugulased

Pere-, töö- ja sotsiaalteenuste minister Zehra Zümrüt Selçuk teatas 399 märtri, veterani ja veterani sugulase ametisse nimetamisest. Minister Selçuk ütles, et kohtumised tehti notari juuresolekul digitaalses keskkonnas koroonaviiruse meetmete raames.


Minister Selçuk väitis, et ametisse nimetamise ettepanekute tegemisel on arvestatud õiguste omanike esimeste provintsieeliste ja haridusalase staatusega, väites, et 399 märtril, veteranil ja veteranil on töövõimalused 48 avalikus asutuses ja organisatsioonis.

Minister Selçuki sõnul on ametisse nimetatud isikutest 291 mehed ja 108 naised ning ametisse nimetamise ettepanekud tehakse avalikkusele ja asutustele, kes taotlevad töötajaid e-taotluste kaudu.

Soovides, et kohtumistest oleks kasu õiguste omanikele, esitas minister Selçuk järgmised avaldused:

„Asjaolu, et kohtumised tehti enne Eid al-Fitrit, muutis olukorda veelgi tähendusrikkamaks. Me eitame oma märtreid austuse, armastuse, halastuse ja tänutundega. Oleme alati koos oma kangelaste ja peredega, kes paljastavad oma elu kodumaa heaks. Oleme suur pere, kes töötab oma riigi heaks. ”

Täna kell 17:00 tööülesannete tulemuste kohta https://kamusonuc.ailevecalisma.gov.tr/SorguSehitGaziAtama saadaval aadressil.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar