Ataköy İkitelli metroo võetakse kasutusele 2021. aastal

Ateena ikitelli metroo võetakse kasutusele
Ateena ikitelli metroo võetakse kasutusele

Istanbuli metropoliidu linnapea Ekrem İmamoğlu osales Ataköy-İkitelli metroo jaoks korraldatud raudtee keetmise tseremoonial, mis integreeritakse linnas tegutseva 4-erineva metrooliiniga Marmaray. Pärast İkitelli Sanayi metroojaamas peetud sündmust tunnelis kõneldes ütles İmamoğlu, et liin hakkab osaliste lõikudega teenima 2021. aastal, “Loodan 2022. aasta esimeses kvartalis, et Istanbuli avalikkus võtab selle liini kasutusele Marmarayga olulise liinina. Me oleme võitnud. ”


Istanbuli linnapea (İBB) linnapea Ekrem İmamoğlu osales Ataköy-İkitelli metroo raudteekeevituse tseremoonial, mis ühendatakse 5 erineva linnas tegutseva metrooliiniga. İmamoğlu osales tseremoonial, mis toimus İkitelli Sanayi metroojaamas Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı metrooliinil ning İBB presidendi konsultant ja SözcüSü Murat Ongun, Metro Inc. Kaasas olid peadirektor Özgür Soy ja İBB raudteesüsteemide osakonna juhataja Pelin Alpkökin. Keevitatavas tunnelis sai Imamoglu tööde kohta teavet Alpkökinilt ja töövõtja ettevõtte ametnikelt. Spetsiaalsete kinnaste ja prillide kandmisel rööpkeevitustöid teinud İmamoğlu andis tunnelis oleva joone kohta oma hinnangu. Imamoglu ütles:

“ARMASTAME seda sügavust”

“Me armastame seda sügavust. Sest nüüd tähendab see, et töö on läbi. Oleme õnnelikud ka. See tähendab, et tee on poolel teel, isegi lõppemas. Meie Ataköy-İkitelli liin, kus me täna raudteekeevitustseremoonial viibime, on meie jaoks väärtuslik liin. Eriti praegu ühendava Ikitelli peatusega ühendame kaks liini ja loodetavasti paneme selle järgmise 3 jaamaga järgmisel aastal kasutusele. Me hoolime sellest aspektist. Oleme intensiivses uuringus. See viib ühte suunda 36 tuhat reisijat. Selles hõivatud piirkonnas on eriti palju meie töötavaid töötajaid. Seetõttu on see tõhus joon. Oli maapealseid raskusi; kuid siin on nii minu kolleegid kui ka meie töövõtja ettevõtted läbi viinud väga ranget protsessi ja oleme selle põhjusega seotud probleemidest üle saanud. Tunneli puurimismasin (TBM) täidab oma viimaseid ülesandeid sellel alal; Ta valmib juuniks. Pärast seda keskendume elektromehaanilistele töödele. Kõigis neis aspektides aktiveerime protsessi oma töövõtja ettevõtte finantseerimise tingimustega, kus tegutseme väga tõhusalt ja teeme kõndimist, ning mu reisikaaslaste veendumusele selles protsessis. Osaline kasutuselevõtmine annab siin ka eraldi motivatsiooni. 2022. aasta esimeses kvartalis loodan, et kogu selle liini kasutusele võtmisega oleme Iisraeli rahvale İBB-le viinud olulise liini, mis on seotud ka Marmarayga. ”

5 jaoskonnast möödub 11 jaama

Kui Ataköy-Basın Ekspress-İkitelli metrooliin on lõpule viidud, saabub İkitelli tööstusjaamas Başakşehir-Olimpiyat-Kirazlı metrooliini Olympic-Ikitelli tööstuslõik; Mehmet Akifi jaamas Kabataş-Mahmutbey-Esenyurt metrooliin; Yenikapı-Kirazlı- Mimar Sinani jaamasHalkalı See integreeritakse Ataköy jaama metroo- ja Marmaray Line'iga. 13,5 kilomeetri pikkusel liinil; Bakırköy, Bahçelievleri, Bağcılari, Küçükçekmece ja Başakşehiri linnaosa piirides saab olema 11 jaama. Liinil, mis veab ühes suunas tunnis 36 23 reisijat, on XNUMX minutit esimesest jaamast viimase jaamani.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar