Ataköy İkitelli metrookaart, jaamad ja marsruut

atakoy ikitelli metrookaardijaamad ja marsruut
atakoy ikitelli metrookaardijaamad ja marsruut

Liin, kus Emay Engineering and Consulting, mille pakkumise esitas Istanbuli linnavalitsus, viib läbi ehitusjärelevalvet ja Aga Energy ehitustöid; See on umbes 13,5 km pikk ja koosneb 12 jaamast. Pärast valmimist veab liin eeldatavalt umbes 500.000 338.272.200,00 reisijat päevas. Projekti maksumus on XNUMX €


Ataköy-İkitelli metrooliin ühendab Istanbuli läänepoolsed piirkonnad põhjast lõunasse. See liin ühendab Metrobusi kiiretransiitliini, mis ühendab Istanbuli Euroopa külje piirkondi idast läände, samuti Marmaray, Başakşehir-Kirazlı ja Aksaray lennujaama metrooliinidega. Alloleval pildil on näha olemasolevad metrooliiniettevõtted ja kõik nendega seotud ühendused mööda 13,4 km pikkust metrooliini.

Projekt võimaldab liini kasutavatel isikutel pääseda İkitelli Ataköyst 19 minutiga; Praegustes tingimustes võtab see teekond isikliku autoga umbes 50 minutit. Eeldatakse, et projekt vähendab märkimisväärselt ummikuid, õhu- ja mürasaastet ning süsinikuheitmeid ning pakub isegi ohutumaid ja usaldusväärsemaid transporditeenuseid 400.000 XNUMX reisijale, kes reisivad iga päev.

Ataköy-İkitelli metroojaamad

Ataköy-İkitelli metrooliinile on ette nähtud kaksteist maa-alust jaama. Tüüpiline jaam koosneb järgmistest elementidest: 90 m pikad ja vähemalt 14 m laiad keskplatvormid, vähemalt üks juurdepääsuredel iga platvormi jaoks ning avariiväljapääs (täiendav juurdepääs olenevalt reisijate mahust) ja abiüksus reisijate kogunemisala tasemel toad.

 • Atakoy
 • yenibosna
 • Çobançeşme
 • Kuyumcukent
 • Ida tööstus
 • Mimar Sinan
 • Evren Neighborhood
 • İkitelli tänav
 • Võtke otse Mehmetiga ühendust
 • Baharija
 • Masko
 • İkitelli Tööstus

See on ehitatud ühe Euroopa poolse põhja-lõunaühendusliinina. Pressikeskuse piirkonnas kavandatav finantskeskuse piirkonnale mõeldud liin aitab vähendada liiklussagedust selles piirkonnas.

Ataköy-İkitelli metroo marsruudi kaart

Ataköy İkitelli metroo marsruudi kaart
Ataköy İkitelli metroo marsruudi kaart

Liinid, kuhu integreeritakse İkitelli-Ataköy metroo

 • İkitelli jaamas, (M3) Başakşehir - Olimpiyat - Kirazlı metroorea olümpia - İkitelli Industrial segment
 • Mehmet Akifi jaamas, (M7) Kabataş - Mahmutbey - Esenyurt Metro
 • Mimar Sinan Cad. (M1B) Yenikapı-Kirazlı - Halkalı Metro
 • Yenibosna jaamas (M1A) Yenikapı-Atatürki lennujaama metroojaam ja metroobuss
 • Marmaray Ataköy jaamas


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar