DSI ristmik lõdvestunud

dsi ristmik lõdvestab
dsi ristmik lõdvestab

Kayseri Pealinna vallavanem Memduh Büyükkılıç ütles, et nad jätkavad oma töid, mis lõdvestavad liiklust ja suurendavad transpordi mugavust, aeglustamata. Pärast DSI ristmikul tehtud töid hoiatas linnapea Büyükkılıç ka sõidukite tiheduse tõttu Kayseri liikluses.


Pealinnapea Dr. Memduh Büyükkılıç jälgis Osman Kavuncu puiestee DSI ristmikul tehtud töid. Kuna linnapea Büyükkılıç väidab, et need hõlbustavad tehtud tööga liiklust DSI ristmikul osaliselt, kiirendab liiklusvoogu, viies kaks raudteesüsteemi kontaktvõrgustiku keskmist varjupaika. ”

President Büyükkılıç, väljendades, et nad jätkavad kesklinnas asuvate puiesteede tööd neljapäevase liikumiskeelu ajal, mida rakendatakse Eid al-Fitri ajal, ütlesid, et nad viivad keskuses kulunud teede asfalteerimistööd liiklust takistamata lõpule. Linnapea Büyükkılıç, kes andis samuti hoiatuse tänavatel asuvate sõidukite tiheduse tõttu, rõhutas, et ta peaks koju jääma, kui selleks pole vajadust.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar