Homme toimub Kiptaş Silivri 3. etapi sotsiaalse eluaseme loosimine

Silivri etapi sotsiaalkorterite loosimised homme
Silivri etapi sotsiaalkorterite loosimised homme

Kiptaş Silivri ühiskondliku eluaseme 3. etapis määravad tuhat 513 toetusesaaja korterid loosi teel İBB president Ekrem İmamoğlu. Notari poolt homme toimuv loosimine toimub otseülekandena IMMi ja Kiptaşi sotsiaalmeedia kontodel.


Istanbuli Pealinna valla ettevõte KIPTAS valminud Silivri 3. etapi sotsiaalelamud saavad omanikud. Loterii loosimine, mis pidi toimuma 22. märtsil 2020, tühistati vastavalt pandeemiapuhangu tõttu meie riigis võetud meetmetele. Piirangute järjepidevuse tõttu otsustas Kiptaşi juhtkond korraldada loterii otseülekande.

VAATAMINE KIRJASTATAKSE ELU

Loosimine toimub reedel, 22. mail kell 10.00, kaasates İBB president Ekrem İmamoğlu ja Kiptaşi peadirektor Ali Kurt. Notari poolt korraldatava loteriiga määratakse korterid, kus õiguste valdajad astuvad uude ellu. Loterii tehakse otseülekandena Kiptaşi sotsiaalmeedia kontodel ja İBB TV-s.

Silivri 3. järgu sotsiaalelamud asuvad Silivri linnaosa Alipaşa rajoonis E5 maanteest ja TEM maanteest 5 minuti kaugusel. Projektis on 447 2 + 1 korterit, 66 3 + 1 korterit, samuti algkool, mis koosneb 26 klassiruumist, 4 laborist, mošee mahutavusega 300, tervisekeskusest ja 7 äriüksusest.

Aprilli ja mai osamaksed lükati kahe kuu võrra edasi Silivri 3. järgu abisaajate jaoks, kellel võib olla raskusi pandeemiaprotsessis, samas kui mais tehtud vahemakse korraldati neljas võrdses osas juulis, augustis, septembris ja oktoobris.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar