Kodumajapidamises kasutatavate investeerimisfondide tegevus

kodumaiste autode fondihaldus
kodumaiste autode fondihaldus

Projekt "kodumaine auto", mis tõsteti päevakorda suure reklaamiga, mille juhtis president Erdoğan, on taas päevakorras pärast epideemia päevil aset leidnud seisakut. Öeldakse, et seekord kantakse projekt üle rikkuse fondi, mis väidetavalt ehitatakse, ja et miljardite liiride ülekandmine ülemustele võib toimuda.

Maad saab ressurssidest otsida hüpoteekide näitamisega!


İYİP peadirektori liige Hasan Toktaş väitis, et TAF-ile eraldatud 4200 aakri suurune Türgi riigikassa maatükk kanti rikkuse fondi.

Teatades, et neile on sellise nõudega jõutud, kuid selle kohta ametliku sammu kohta pole selget teavet, ütles CHP Bursa parlamendiliige Erkan Aydın: „Me räägime siin suurest maast. Tehasele eraldataks üks miljon ruutmeetrit 4 miljoni ruutmeetri suurusest maast. Selle nõudega tuleb meelde ainult üks asi, kõnesolev maa antakse üle rikkuse fondile ja seda kohta näidatakse hüpoteekina ning ettevõtted proovivad välismaalt laene anda. ”

Tayyip Erdogan 27. detsembril 2020, päeval, Türgi autode algatuse kasutajarühmas (TOGG), on TSK 4 miljoni ruutmeetri suurune reaalajas Gemlik 1 miljon ruutmeetrit teatanud, et see eraldatakse tehasevabriku "Love Kadir meeldetuletuses", TSK maavarafondid. Kui uudised, kuhu need edastatakse, on õiged, toimub kohalik autotootmine koostöös Rikaste Fondiga. ”

"Venture Group, Türgi kõige väärtuslikum vähemalt miljon ruutmeetrit maad ja loobudes nii palju rahast, kui me ei oska ennustada, mis täna juhtub, on arusaadav, et seda jagatakse," ütles Kadir, vihkades, hindamist jätkati järgmiselt:

Riigi partnerluse meetod eraettevõtetega tähendab, et avalikkus annab ettevõtetele tasuta ressursse. Ettevõtted saavad palka ja saavad partneriteks, mis ei ületa 50% nende kapitalist. Kuna nende kapital on alla 50%, pole valitsusel nende halduses sõnaõigust.

"Nad saavad rikkuse fondist leida ainult nii palju raha"
Tayyip Erdoğan ütles, et kodumaise auto jaoks loodud ühisettevõtete grupp investeerib 22 miljardit liiri. Seda palju raha saavad nad leida vaid rikkuse fondist. Nad hakkavad ülemustele üle kandma miljardeid lirisid, sest me ehitame kodumaise auto.

Rikaste fondi asutamise üks eesmärke on selliste tavade levitamine.

Milliseid stiimuleid projekti ülemustele varem anti?
Anadolu Groupi, BMC, Root Groupi, Turkcelli, Zorlu Holdingu ja TOBB läbiviidava projekti stimuleerimispaketti kuulusid järgmised elemendid, mille president Erdoğan varem välja kuulutas:

  • Tollimaksuvabastus,
  • Käibemaksuvabastus,
  • Käibemaksu tagastamine,
  • Maksu mahaarvamine (maksu mahaarvamise määr 100%, investeeringute osamaksu määr 100%, investeeringu osamaksu summa, mida saab investeerimisperioodil kasutada, on 100%),
  • Kindlustusmakse tööandja aktsiatoetus (10 aastat),
  • Tulumaksu kinnipidamise toetus (10 aastat),
  • Kvalifitseeritud personali tugi (maksimaalselt 360.000.000 XNUMX XNUMX TL),
  • Intressi- ja / või dividenditoetus (maksimaalselt 13 aastat alates iga laenu kasutamise kuupäevast, kui see ei ületa 80% fikseeritud investeeringu summast ja 10% makstud intressist ja / või dividendist),
  • Investeeringu asukoha jaotus,
  • Ostugarantii.


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar