YHT Ekspeditsioonid algavad 1. juunist ..! Siin on esimene kord

esimesed lennud algavad juunist
esimesed lennud algavad juunist

Koronaviiruse meetmete raames stardivad YHT lennud piiratud viisil 1. juunist.


Koronaviiruse meetmete raames stardivad YHT lennud 1. juunil 16 vastastikuse lennuga. Kiirrongiteenused (YHT) Ankara-İstanbul, Istanbul-Ankara, Ankara-Eskişehir, Eskişehir-Ankara, Ankara-Konya, Konya-Ankara, Konya-Istanbul, Istanbul-Konya on järgmised;

esimesed lennud algavad juunist
esimesed lennud algavad juunist

Siin on uued reeglid, mida tuleb YHT-des rakendada

Mõnda reeglit rakendatakse üleminekuperioodil. Need on järgmised:

  • YHT-id veavad reisijaid 50-protsendilise mahutavusega.
  • Maskeerimata reisijaid rongidesse ei viida. Reisijad peavad tulema oma maskidega.
  • Reisijad saavad piletid ette. See istub ainult sellel istmel, mille nad ostsid. Teisel istmel ta reisida ei saa.
  • Piletite hindades muudatusi pole.
  • Rongid desinfitseeritakse.

Kaart Türgi Fast Train

Koodirakendus algas rongireisidest

Terviseminister Fahrettin Koca teatas, et Hayat Eve Sığari (HEPP) koodirakenduse rakendamine on alanud neile, kes soovivad reisida ühissõidukitega nagu lennukid, rongid, bussid koroonaviiruse (Covid-19) epideemiameetmete raames.

Mis on HES-kood ja kuidas seda saada?

Ta kood
Ta kood

Terviseminister Koca väidab, et reisida saab nüüd HES-koodiga. HES-koodi juhtimisega varustatakse funktsioon, mis tuleb kasutusele mobiilirakenduses "Hayat Eve Sığar", eriti kodumaiste lendude jaoks. Kõigi lennureisijate riskistaatust uuritakse HEPP-koodi kaudu 24 tundi enne riigisisest lendu. ” Minister Koca ütles: „Isikud saavad selle Hayat Eve Sığari rakenduse kaudu näidata, et neil pole riske, nad pole haiged ega puutu kokku. Kõigepealt hakkame harjutama linnadevahelisi vedusid. Saate reisida lennukiga ja rongiga, kasutades koodi, mille saate mobiilirakenduse kaudu. ” ütles.

Koodirakendus algas lennukirongide ja bussidega reisimisel

Mis on HES-kood?

HES-kood on kood, mis valmib funktsiooniga, mis jõuab mobiilirakendusse “Hayat Eve Sığar”. Selle koodi alusel tehakse eelisjärjekorras läbivaatus ja otsustatakse, kas reisija võetakse vastu või mitte. Selle koodi abil saab reisida lennukiga ja rongidega.

Minister Fahrettin Koca; Isiklikult toodetava HEPP koodi lisamine on muutunud kohustuslikuks alates 18. maist 2020. HES-koodi päringuks sisestatakse nõutud väljadele korrektselt ja täielikult reisija ID-number (TCKN, pass jne), kontaktteave (nii telefoni kui ka e-posti väljad) ja sünniaeg.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar