Kultuuri- ja turismiministeerium hangib 20 inspektorit

kultuuri- ja turismiministeerium teeb inspektorid
kultuuri- ja turismiministeerium teeb inspektorid

Kultuuri- ja turismiministeerium võtab suulise eksamiga tööle umbes 20 inspektorit ja peainspektorit.


Alates 26. märtsist 2020 võtab ministeerium tööle kõige rohkem 20 inspektorit ja peainspektorit, kes astusid riigieelarvesse üldeelarve piires koos kutsealase konkursi eksamiga ja kellele tehti pärast konkreetse koolitusprogrammi läbimist tasemeeksam.

Ostude suuline eksam, mille avaldused täidetakse 22. mai lõpus, toimub vahemikus 8.-12. Juuni.

Kandidaadid saavad oma avaldused esitada isiklikult ministeeriumi inspektorite nõukogu teenindushoones aadressil Hacı Bayram Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi (vana raamatupidamiskohtu hoone), nr 4, Blok, Ulus-Altındağ / Ankara või e-posti teel eesistujariigi aadressil teftiskurulu@ktb.govtr. .

Kandidaadid peavad olema töötanud inspektorite, audiitorite ja kontrolöride ametikohtadel vähemalt viis aastat, sealhulgas ka assistendile või praktikale kulunud aja jooksul, või on nad väärinud neid tiitleid, kui neil on see tööaeg.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar