LGS 2. mai küsimuste näidisvihik avaldatud

lgs võib prooviküsimuste voldik on avaldatud
lgs võib prooviküsimuste voldik on avaldatud

LGS 2. mai küsimuste näidisvihik on avaldatud; Riiklik haridusminister Ziya Selçuk teatas, et keskkooli sisseastumiseksamiks valmistuvatele õpilastele on avaldatud mai teine ​​näidisküsimustiku näidis. Pärast neid küsimusi, mis pakkusid 2. klassi õpilastele suurepärase võimaluse, asusid õpilased MEB-d külastama ja küsimusi lahendama.

AVALDATUD LGSI NÄIDISKÜSIMUSED


"Teised valimiküsimused keskharidusasutuste keskse eksami kohta, mis teevad õpilased eksamiga, on avaldatud riikliku haridusministeeriumi avalduses," ütles ta. Küsimuste näidiseid saate uurida, klõpsates allolevatel linkidel.

SIIN MAI 2. LGS-i KÜSIMUSTE NÄIDIS

Mai jaoks numbrilise sektsiooni teine ​​näidisküsimus KLIKI SIIA

Mai suulise jao teise näidisküsimuste jaoks KLIKI SIIAOle esimene, kes kommenteerib

Yorumlar