Täna makstakse avalike töötajate lisaboonuseid

lisatasud lisatasudele makstakse täna
lisatasud lisatasudele makstakse täna

Pere-, töö- ja sotsiaalteenuste minister Zehra Zümrüt Selçuk tuletas meelde, et täiendavad boonused on 52 päeva vanad ning need avaldatakse kaks korda aastas ja makstakse kahes osas, tuletades meelde, et esimene osamakse hoiustati 2. jaanuaril 26-päevase kohustusliku maksega.


Rõhutades, et avalike töötajate 13-päevased lisamaksed laekuvad täna kontodele, teatas Selçuk, et 6772. aastal avalikule töötajale makstud lisatasud arvati lisatasude maksmise eest avaliku teenistuse töötajale vastavalt seadusele nr 2017 seaduse nr XNUMX kohaselt.

Selcuk, "kuna ministeerium loob Türgi tuleviku jaoks alati väärtust, seisame ka edaspidi oma vendade ees oma töötajate arendamisel, kes on suurim toetaja." kasutatud väljendid.

Märkides, et maksed tehti enne Eid al-Fitrit, õnnitles minister Selcuk kõiki töötajate puhkusi.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar