Minister Varank: "Kõik autotehased töötavad"

minister, kes töötab kõikides autoremondiettevõtetes
minister, kes töötab kõikides autoremondiettevõtetes

Tööstus- ja tehnoloogiaminister Mustafa Varank ütles, et reaalsektoris on taastumine alanud ning tulnud on positiivseid signaale, ning ütles: "Kindlasti muudame oma tööstuse vastupidavamaks igasuguste löökide suhtes ja hoiame neid igal juhul elus." kasutas väljendit.


Minister Varank osales videokonverentsi kaudu välismajandussuhete nõukogu (DEİK) korraldatud programmis DEİK Talks.

AUTOTEHNIKA TÖÖTAB

Väljendades, et OIZ-i elektritarbimine on hakanud suurenema alates mai algusest, ütles Varank: “Kõik autotööstuse põhitehased töötavad. Taastumine on olemas ka tekstiiltoodetes. Toidu-, keemia-, farmaatsia- ja pakenditööstus on epideemiaga tugevdanud oma jõudu. Kohtume regulaarselt tööstuse esindajate ja OIZi administratsioonidega. Ministeeriumina keskendume selle potentsiaali realiseerimise sammudele. Muudame oma tööstuse vastupidavamaks igasuguste šokkide suhtes ja hoiame seda igal juhul elus. ” ütles.

COVID-19 Skaneerimine õlidel

Märkides, et teine ​​normaliseerimisprotsessi kriitiline poliitika on Covid-19 testid, mille nad OIZ-is algatasid, ütles Varank: “Alustame varsti sõeluuringuid Istanbulis, Bursas, Tekirdagis, Manisas ja Gaziantepis. Tahame selle süsteemi mai lõpuks kõikides OIZ-ides tööle panna. ” ta rääkis.

Kohene jälgimine

Selgitades, et nad järgivad regulaarselt peamisi kasvunäitajaid, ütles Varank: „Jälgime peaaegu hetkega tööstuse tööstustoodangu, tootmisvõimsuse rakendusastme, tootmistellimuste ja elektritarbimise andmeid. Meie peamine prioriteet on tagada püsiv taastumine tootmisrindel. ” ütles.

MASINAKÕNE TULEMUSEL

Vahendades tehnoloogiapõhist tööstuse teisaldamise programmi, ütles Varank: „Me töötasime välja otsast lõpuni tugimehhanismi. Toetame ostjat ja müüjat samal ajal. Lõpetame varsti masinatööstuses avatud kõne. Lähikuudel aktiveeritakse meie programm ka teiste prioriteetsete sektorite jaoks. Eeldame, et kandideerite meie kohalike või välismaiste partnerite kaudu meie kõnedele. ” ta rääkis.

AKTIIVNE MAJANDUSDIPLOMAAS

Varank, märkides, et Türgist saab üks maailma juhtivaid piirkondlike tarnekeskuste uusi ajastuid, kujundab aktiivse majandusega teekaardi sidusrühmad ja teatas, et nad jätkavad diplomaatilisi suhteid.

Me ei peatanud rattaid

DEİKi president Nail Olpak ütles konverentsil esinedes: “Me ei ole oma riigi, ärimaailma, finantsmaailma, töötajate toetusel majanduse rattaid peatanud. Me teame, et uue perioodi võitjad on need, kes saavad protsessi juhtida oma äripartneritele tuginedes, ilma et tarne- ja tarneahelat katkestataks. ” ütles.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar