Orienteerumistreening keelatud päevadel ooper Kumlubeli trammiliinil

orienteerumistreening ooper kumlubeli trammiliinil keelupäevadel
orienteerumistreening ooper kumlubeli trammiliinil keelupäevadel

Linnatranspordi heaks suure investeeringu teinud Büyükşehiri vald on jõudnud linnahaigla kaudu Köllubeli 75. Yıli naabrusesse ja Ooperi kaudu Kumlubeli ning on alustanud proovivõistlusi Opera-Kumlubeli liinil. Vahetundide ajal korraldavad kõik vatmanid orienteerumistreeninguid uutel liinidel.


Pärast proovisõitu Şehiri haigla ja 75. Yıl Mahallesi, Ooperi, Yıldızi ja Otogari-Ooperi vahel hakati proovimarsruute tegema Opera-Kumlubeli liinil. Väites, et proovisõidud on olulised uute liinide puuduste kõrvaldamiseks, väitsid ametnikud, et päevade vahetundide ajal läbisid kõik veteranid orienteerumistreeningu liinidel, kus proovisõit tehti.

Muutes kriisi võimaluseks, teatasid ESTRAMi ametnikud, et koristustööd jätkuvad peatustes ja trammides keelatud päevadel ning hoiatasid kodanikke ühistranspordi kasutamise eest, kui nad seda ei peaks.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar