Sõidukite tihedus väheneb suvisel ristteel silla ületamisega

President Ekrem Yüce kinnitas, et Sebahattin Zaim Boulevardilt Serdivanile üleminekut võimaldav uus topelttee- ja sillaehitustöö jätkub: “Astudes samme transpordi poole, võtame arvesse ka meie linna tuleviku rahvastikuprognoosi. Tugevdame oma transpordivõrku uute topeltteedega ja pakume mugavat vedu asfalt- ja betoonteedega. Samal ajal viime lõpule oma töö, et vältida lühikese aja jooksul suvisel ristmikul teatud tundidel kogetavat intensiivsust. ”


Sakarya Metropolitani vallavanem Ekrem Yüce ütles, et Yenikentist Serdivanile üleminekut tagavad sõidukisild ja kahekordsed teetööd jätkuvad täiskiirusel. Kuulutades, et 60 protsenti töödest on lõpule viidud, ütles linnapea Yüce: "Vähendame Köprülü ristumiskohaga ristmikul sõidukite tihedust."

Transport tuleb parematesse kohtadesse

Rääkides piirkonna tööst, ütles president Yüce: “Meie silla- ja kahekordsed teetööd, mis võimaldavad läbida Sebahattin Zaim Boulevardist Serdivan Süleyman Binek Streetini, jätkuvad kiiresti. Astudes samme transpordi poole, arvestame ka meie linna tuleviku rahvastikuprognoosi. Tugevdame oma transpordivõrku uute topeltteedega ja pakume mugavat vedu asfalt- ja betoonteedega. Loodetavasti viime oma töö lõpule lühikese aja jooksul, mis on Serdivanile üleminekul suur mugavus ja hoiab ära ka teatavatel kellaaegadel toimuva Suveületamise intensiivsuse. “

Sillaõpingud jätkuvad

Teadusuuringute direktoraadi avalduses öeldakse: „Alustasime tööd silla jaoks, mille ehitasime Çarki oja äärde ja mis tagab sõidukite ülemineku Sebahattin Zaim Boulevardilt Serdivanile. Tehti meie maantee maaparandus ja igavad vaiad, mille sillajalad said valmis. Silla külgede betoonalused ja silla vundamendid ning peatala on valmis. Alustame jalgrataste ja jalakäijate truubi allkäiku puhkeala silla sissepääsu juurest. Lõpuks asetatakse talade asemel sild ja ehitatakse tekk. Siis avatakse see liiklusele koos ühendustee ehitusega. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar