Siseministeerium teatas: Terroristlik organisatsioon PKK Çemçe rühmitus hävitati

cemce rühm terror orgutu pkk kars kagizmani rajoonis hävitati
cemce rühm terror orgutu pkk kars kagizmani rajoonis hävitati

Siseministeeriumi avalduses öeldi, et "Kars-Kağızmani rajooni Çemçe piirkonna terroriste peksid Gendarmerie Commandos 29.-30. Aprillil 2020 ning Çemçe rühmitus hävitati koos inaktiveeritud terroristidega täielikult".


Siseministeerium ütles: „luureandmete põhjal, et 3 terroristi tulid piirkonda, et tugevdada separatistide terroristliku organisatsiooni kaudu Çemçe piirkonda; Täna regioonis alanud operatsiooni käigus moodustati Kars Kağızmani sandarmeeria komando pataljoni vabatahtlikud meeskonnad. Kars Kağızmani 2. sandarmeeria komando meeskond pataljonis sandarmeeria kapten Ferhat ÇİFTÇİ osales sellel operatsioonil oma meeskonna vabatahtlike meeskonnaga. Meie kangelaskapten ja tema töötajad tuvastasid terroristid oma peidukohtades, sisenedes terroristide paika piirkonnas, kus konfliktipiirkonnas on sagedased metsad ja rasked geograafilised tingimused. Kokkupõrkes neutraliseeriti 1 terroristi koos nende relvadega. Konfliktis said vigastada sandarmeeria kapten Ferhat ÇİFTÇİ ja 3 sandarmeeria personali ning nad saadeti piirkonna kopteriga haiglasse. Meie kangelaspersonali ÇİFTÇİ ei õnnestunud päästa hoolimata kõigist haigla sekkumistest ja ta suri. Kaastundeavaldus meie kangelaslikule märtrile, kaastunne tema kurvastavale perekonnale ja kaassõduritele; Soovime oma vigastatud sõpradele kiiret paranemist. ”

Märtrite sandarmeeria kapten Ferhat ÇİFTÇİ
Märtrite sandarmeeria kapten Ferhat ÇİFTÇİ

defenceturkOle esimene, kes kommenteerib

Yorumlar