Toimus KIPTAS Silivri 3. järgu loterii

tehti kiptas silivri lavajoonistus
tehti kiptas silivri lavajoonistus

İBB president Ekrem İmamoğlu kutsus oma kõnes KIPT Silivri Kura loterii tseremoonia 3. etapil järgmist peadirektor Ali Kurtit: “Te toimetate mõned majad, mida me joonistame. Meie, meie sealt pärit kaasmaalased ja nende sugulased, ei saaks Türgis miinimumpalga piirmäära arvesse võttes isegi unistada oma inimestest, kelle sissetulek on minimaalne, projekti kontseptsioon võib koju tulla koos sissetulekuga, teatab I Silivri 4 Projekt. Loosime täna loosimisi ja edastame evangeeliumi nende peredele. Järgmine nädal; Toidame oma inimesi, meie ühiskonda lootuses, et "ka sellistes tingimustes on võimalusi võimalik saavutada". See on meie vastutus. Loodetavasti edastame selle hea uudise järgmisel nädalal KIPTASi kaudu oma Istanbuli. ”


Istanbuli linnaosavalitsuse (IMM) president Ekrem Imamoglu osales KIPTAS Silivri 3. järgu loterii tseremoonial. İBBoğlu peasekretär İBB Yavuz Erkut, İBB presidendi nõunik ja SözcüKaasas olid Sü Murat Ongun, KİPTAŞ esimees Ertan Yıldız ja KİPTAŞ peadirektor Ali Kurt. Kurt pidas enne tseremooniat linnakõne.

KURT: “TAOTLUS LITSENTSIST, MIS ERINEVAD MITTE MUUDEST”
Ta rõhutas, et nad on lühikese aja jooksul märkimisväärset edu saavutanud ja Silivri 3. järgu sotsiaalkorterite projekt on üks neist. Kurt jagas projekti kohta teavet ja ütles:

„Meie projekt, mis koosneb 1513 elukohast, 7 äriüksusest, 300 mošeest 1 inimesega, 26 klassiruumist, 4 alg- ja keskkoolist ning 1 tervisekeskusest, viidi läbi 3 töövõtjaga 3 etapis. 2019. aasta augustis edenes kaks meie etappi umbes 2–70 protsenti, samal ajal kui üks meie etappidest oli äriplaani taga 75 protsenti. Meeskonnana viisime selle etapi seaduse raamistikus välja töötatud ärimudeliga samale tasemele teiste etappidega. Kui projekti esimest korda arutasime, mõistsime, et projekti litsents ja teostus erinevad üksteisest. Tühistati ka tsooniplaanid. Alustasime arengukavade ettevalmistamise protsessi kiiremas korras. Pärast IMM-i plaanide heakskiidu saamist saime paranduse litsentsi muudatuse vastavalt meie praegusele projektile ja jõudsime jõulude ajal lõpule servituudi tehingud. ”

KURT: “APRILL-mai võib teha tehinguid 2 kuuks”
Kurt ütles, et nad plaanisid tulistada Yenikapıs 2 kuud tagasi Euraasia näitusekeskuses, ütles Kurt, et nad ei saa pandeemia tõttu neid taotlusi täita. Kurt ütles, et nad käisid korraldamas toetusesaajaid, kellel oleks selles protsessis raskusi. “Lükkasime aprilli-mai makseid kahe kuu võrra edasi. Mai vahepealsel perioodil tegime kokkuleppe, mille kohaselt tasutakse 2 võrdse osamaksega. Meie eesmärk selles rakenduses oli kergendada meie kodanike koormust, kes maksavad üüri ja järelmaksu. Oleme uhked kui esimene ettevõtte struktuur, mis ka selles taotlusprotsessis Türgis puhkeb, "sõnas ta.

İMAMOĞLU: "TEEME PROJEKT ILMA KONFLIKTI"
İBBoğlu president İmamoğlu ütles: „Nii keerulisel perioodil ja probleemsetes oludes on kõik KIPTAS näidanud üles hoolikat projekti, kus varem oli teatud probleeme, ette valmistada, viia see õiguse valdajateni kõige kvalifitseeritumal viisil, hoides selle kvaliteeti kõige kõrgemal tasemel. Tänan südamest töötajaid, peadirektorit, juhatuse esimeest, kõiki juhte ja muidugi kõiki valdkonna töötajaid. Põllul käies nägin oma silmaga, et pakuti nii pandeemiaprotsessiks sobivat töökeskkonda kui ka toetusesaajate soovitud toodangu kvaliteeti. Olin õnnelik ".

Imamoğlu väitis, et ta on projekti juba algusest peale jälginud, öeldes: „Mõned meie inimeste soovid ja nõudmised on ka minu päevakavas. Oma asukoha osas on see väärtuslik punkt. Sellel on identiteet elada teistsugust protsessi Silivris. Inimesi segab miski. Infolehtedes või maketides on kõrval roheline väli, sellel on meie ees protsess, mida pole üldse tehtud, aga pole üldse alustatud. Siin asub puhkeala, IMMi kohus ja vastutus on seda rikastada ja Istanbuli silmapaistva pargi kujuga rikastada. ”

“KINDLAKS VASTUTAME EESTEETILISTE TUNNUSTUSTE LISAKS LISAMISEKS”
Rõhutades, et KİPTAŞ peamine filosoofia on sotsiaalkorterite tootmine, rõhutas İmamoğlu, et linna arengule esteetika lisamine on üks olulisi eesmärke. İmamoğlu rõhutas, et riigiasutustel peab olema selline prioriteet ja vastutus. Sellel on selline missioon. Teises missioonis, aga sotsiaalkorteri kontseptsioonis, on inimestel võimalus saada Türgis oma kodutingimustesse sissetulekult sissetulekut pakkuv rahaline regulatsioon ka võimaluse kohta anda talle osamakse, nii et inimestest võiks ainult unistada ja pakkuda eluaseme omandamise keskkonda, mida ta oma unistuse on kohustatud täitma. Need põhimõtted on olulised KIPTASe filosoofias. Muidugi on linnade ümberkujundamisega seotud mudelimudelite loomise protsess veel üks mõõde. "Sellel peab olema võime toota rahaliselt tasakaalustatud projekti ja võime toota projekte, mis võivad tõelises mõttes aidata kaasa Istanbuli linnade ümberkujundamisele ja linnade taaselustamisele."

“LOOMAME UUED VÕIMALUSED”
İmamoğlu märkis, et kogu maailm on pandeemiaprotsessi tõttu seotud tervise-, ühiskonnaelu ja majanduslikult raskustes olevate protsessidega, ning rõhutas, et nad tegutsevad selles mõttes mobilisatsiooni vaimus. İmamoğlu rõhutas, et neist päevadest saab üle solidaarsuse, leppimise ja usalduse keskkonna loomisega, ning jätkati järgmiselt:

“See protsess lõpeb, elu jätkub. Kuid meie sarnastel asutustel on kohustus turgutada inimeste lootusi õigete töökohtadega. Nendele raskustele vaatamata on meie võime luua töökohti; Nendele raskustele vaatamata töökohtade loomine; Nendele raskustele vaatamata on meil kohustus näidata oma võimet oma töötajate mugavust maksimeerida. Kõigist neist raskustest hoolimata jätkame oma teed, parandades oma töötajate tingimusi. Loome uusi töövõimalusi ja teeme teedrajavate sammudega mõne sektori lootuse. ”

“PÜHAPÄEVAD ON TRANSPORTITUD PEREIDELE”
Pärast neid sõnu lõpetas İmamoğlu oma kõne, helistades KIPTASi peadirektor Kurtile järgmise kõnega:
“Saate mõned eluruumid, mida me joonistame, juunis. Meie, meie sealt pärit kaasmaalased ja nende sugulased, ei saaks Türgis miinimumpalga piirmäära arvesse võttes isegi unistada oma inimestest, kelle sissetulek on minimaalne, projekti kontseptsioon võib koju tulla koos sissetulekuga, teatab I Silivri 4 Projekt. Nendel päevadel oleme hädas nii kõlbelise kui ka majandusliku kõlblusega; Saavutagem inimestele lootused, luues õige tee, õige meetodi, õige mudeli ning kvaliteetse ja kvalifitseeritud töö. Loosime täna loosi, edastagem nende peredele Eidi häid uudiseid. Toidame oma inimesi, meie ühiskonda järgmisel nädalal lootuses: "Nendes tingimustes on võimalik ka võimalusi saada". See on meie vastutus. Loodetavasti edastame selle hea uudise järgmisel nädalal KIPTASi kaudu oma Istanbuli. Meie sõbrad valmistuvad selleks. ”

Bakırköy 23. notaris peetud kõnede juuresolekul alustati loteriiga. Imamoğlu, Erkut, Ongun, Yıldız ja Kurt määrasid loosi teel eesnimed ja korterid, mille nad Silivri 3. järgu projektis võitsid.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar