Kovid-19 veebipõhine ametisse nimetamise periood automaatne hindamine

veebikoosoleku aeg kovidi vastu autoekspertiisi alal
veebikoosoleku aeg kovidi vastu autoekspertiisi alal

Sel perioodil, kui huvi uut tüüpi koroonaviiruse (Kovid-19) tõttu on suurenenud huvi veebikaubanduse ja veebitehingute vastu, teenib autoekspertiis, mida sageli eelistavad autosid soovivad inimesed, ka veebipõhised kohtumised epideemia vastu võitlemise raames.


Kovid-19 epideemia tõttu, mis raputas kogu maailma ja levis kõigisse riikidesse, suureneb huvi veebikaubanduse ja veebitehingute vastu. Selle olukorra peegeldused on näha ka autotööstuses .Selle protsessi käigus müüsid mõned ettevõtted veebikeskkonnas oma sõidukeid sõidukite arvuga, mida saab väljendada sadadega, ja tarnisid sõiduki kliendile majast lahkumata. Tänu ostuharjumuste muutumisele säästavad tarbijad aega ja neil on võimalus osta kõiki üksikasju sõidukite hetkeseisu kohta, mida nad soovivad osta, koos sõidukite, mida nad soovivad osta, ekspertide aruannetega.

Ehkki korporatiivsetelt ja sõltumatutelt ekspertiisiettevõtetelt saadud aruanded annavad tarbijale kindlustunde, aitab see ostjal sõiduki küsimärke kõrvaldada. Sel perioodil on hindamiste eesmärk ka aidata kaasa Kovid-19 vastasele võitlusele, minnes üle veebipõhisele kohtumissüsteemile.

TÜV SÜD E-eksperdi peadirektori asetäitja Ozan Ayözgeri sõnul on Türgi ja nende keeruliste päevade hiljutine aeg öelnud, et nad püüavad anda vastuseid auto ülevaatuse nõudmistele: "Enne kui meie kliendid tulevad meie kontoritesse, palutakse kohtumised kindlasti saata meie veebisaidil või meie kõnekeskuse kaudu. Sel viisil saame kaitsta nii klientide kui ka töötajate jaoks vajalikku tervislikku protsessi, tagades oma kontorites sotsiaalse kauguse. ”

Märkides, et kliendid saavad oma tehingud lõpule viia ilma harukontorites järjekorda ootamata, eelistades samas oma kohtumissüsteemiga sobivat päeva, tundi, asukohta ja pakette, ütles Ayözger: “Üha suureneva huviga veebis toimuva kohtumissüsteemi vastu säästavad tarbijad aega ja kõiki üksikasju sõidukite hetkeseisu kohta, mida nad soovivad saada. sõidukil on võimalus tutvuda reklaamilehtedega. ” ütles.

Väites, et TÜV SÜD D-Expert on võtnud autoekspertiisi punktides vajalikke ettevaatusabinõusid viiruse vastu nii töötajate kui ka klientide tervise jaoks, ütles Ayözger, et nad on neid abinõusid üksikasjalikult rakendanud nii kliendi kui töötajate osas.

"TULEB TULEB RASKE AJAD"

Ozan Ayözger hindas ka Kovid-19 epideemia mõjusid kasutatud autotööstusele. Väljendades, et igas sektoris täheldatud aeglustumist täheldati ka kasutatud autotööstuses, ütles Ayözger:

„Seoses kasutatud sõidukite müügi vähenemisega on ekspertiisiettevõtetel hakanud raske olema. Lisaks on tarbijate ostuharjumused muutunud ja kasutatud autode veebimüügi platvormide müük on varasemate aastatega võrreldes kasvanud, kuna müük vähenes epideemia-eelsest perioodist. ”

'TEINE KÄTK taastub'

Ozan Ayözger, kes jagas ennustust, millal sektoris normaliseerimisprotsess algab, jõudis järeldusele järgmiselt: „Teaduskomitee soovituste ja meie valitsuse määratud normaliseerimiskavaga algas väike liikumine nii kasutatud sõidukite kui ka hindamissektoris. Ehkki me ei saa oodata epideemia-eelsesse perioodi kiiret naasmist, usume, et ka kasutatud sõidukitega kauplemine taastub tänu uue normaliseerimisprotsessi osana järgmise kahe kuu jooksul võetavatele meetmetele. ”Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar