ASELSAN paneb politsei rääkima uute tehnoloogiatega

Aselsani politsei räägib uute tehnoloogiatega
Aselsani politsei räägib uute tehnoloogiatega

Digitaalse suhtlusvõrgu projekt hakkas ilmuma Adana ja İzmiri provintsides pärast Ankara ja Istanbuli provintse.


Digitaalse kommunikatsioonivõrgu (Adana ja İzmir, DMR + LTE) projekti (avaliku turvalisuse ja hädaolukorrasuhtluse süsteem) projekti allkirjastati 22.04.2020 kaitsetööstuse direktoraadi ja ASELSANi vahel julgeoleku peadirektoraadi kasutamiseks. Projekti raames paigaldatakse DMR System İzmiri provintsi julgeolekudirektoraadile ning DMR + LTE avaliku turvalisuse ja hädaolukorrasüsteemid Adana provintsi julgeolekudirektoraadile.

Koos Adana ja Izmiri provintsidega lõpetatakse turvalisuse peadirektoraadi jaoks 26 provintsis krüptitud riikliku digitaalse raadiosideraadiosüsteemi DMR installimine. Adana provintsi DMR + LTE avaliku turvalisuse ja hädaolukorrasüsteemide loomisega viiakse Türgis esimest korda läbi kitsas projekt avaliku ohutuse kommunikatsiooni riba + lairiba hübriidsüsteemi paigaldamisel. Lisaks tarnitakse projektiga ka 3810 hübriidset käsiterminali, mis kavandatakse ja toodetakse täielikult Adana provintsis asuvate ASELSANi aktsiatega. Tarned on kavas lõpule viia aastatel 2021-2023.

Adana provintsisüsteem saab katsesüsteemiks ja määratakse kindlaks tegevuskava laiendada kitsaribalise + lairibaühenduse hübriidsüsteemi kõigile provintsidele.

Loodava kitsasriba + lairiba hübriidsüsteemi abil saab suhelda katkematult terrorismi, kriisi- ja loodusõnnetuste olukorras, lüheneb sündmusele reageerimise aeg ning toimub kiire, usaldusväärne, paindlik, mobiilne ja majanduslik suhtlus ning lairibavideo abil suurendatakse video-kuritegevuse stseeni jälgimist ja sekkumistegevust.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar