Riigikassa ja rahandusministeerium värbavad 8 lepingulist töötajat

Rahandusministeerium ja rahandusministeerium võtavad tööle lepingulisi töötajaid
Rahandusministeerium ja rahandusministeerium võtavad tööle lepingulisi töötajaid

8 riigikassa ja rahandusministeeriumi, matemaatika, statistika, ökonomeetria, avaliku halduse rahvusvaheliste suhete, majanduse, rahanduse, tööjõumajanduse ja üldehituse ministeeriumi spetsialiste võtavad tööle lepingulisi töötajaid.


Kooskõlas keskse rahanduse ja lepingute üksuse tööhõive- ja eelarvepõhimõtete seadusega nr 5671 ning keskpanga finants- ja lepingute üksuse personalieeskirja sätetega, mis avaldati ametlikus väljaandes 20.10.2007. oktoobril 26676 ja numbriga 8, kokku 13 spetsialisti personalikoha jaoks, 29. – 2020. Juuli 19. Sisseastumiseksam toimub kuupäevade vahel. Covid-XNUMX puhangu, võimaliku haldusloa, karantiini, liikumiskeelu jms tõttu on see siiski vajalik. Seaduslike kohustuste tõttu saab eksamikuupäevi muuta. Ekspertide ametikohtade jaotus lõputööde kaupa on järgmine:

pilt

Kui üksust ei leita ülalnimetatud väljadest ja edukate kandidaatide arvust, võib eksami tulemusel tööle võtta võimalikult palju töötajaid või vahetada ülalnimetatud väljade ja arvude vahel.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAOle esimene, kes kommenteerib

Yorumlar