Riiklik haridusministeerium võtab tööle 6 lepingulist töötajat

Riiklik Haridusministeerium võtab tööle lepingulised töötajad
Riiklik Haridusministeerium võtab tööle lepingulised töötajad

Kooskõlas 31.12.2008. detsembri 27097. aasta ametlikus väljaandes avaldatud avaliku teenistuse ja organisatsioonide suuremahuliste arvutusüksuste lepinguliste IT-töötajate töölevõtmise põhimõtete ja protseduuride määruse 8. artikliga, mis töötatakse riikliku haridusministeeriumi korraldusel 2018; Seitsekümmend protsenti KPSSP2019 tulemusest, mis tehti 3. ja 70. aastal toimunud avaliku personali valikieksamil (kandidaadi KPSS-i hindepunktiks, kellel puudub KPSS-i hinne või kes ei esita dokumenti, loetakse 30 (seitsekümmend) ja 0 protsenti kõrghariduse nõukogu aktsepteeritud hindest (5) Jahu üldarvu alusel koostatava paremusjärjestuse järgi (võõrkeelte hinne neile, kes ei esita YDS-i või samaväärset hinnet, arvutatakse see 11 (null)). 12 (kuus) lepingulist informaatikatöötajat võetakse tööle vastavalt edukorraldusele, mis ilmneb õpilaste vahelise suulise eksami tulemusel. Eksami juhend www.meb.gov.tr. - http://personel.meb.gov.tr avaldatakse kell.


Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar