Konya Metropolitan Municipality ostab 126 tuletõrjujat

konya buyuksehir vald teeb tuletõrjujad
konya buyuksehir vald teeb tuletõrjujad

Tööle võtmine Konya Metropolitan Municipality'i valitsemisalas vastavalt riigiteenistujate seadusele nr 657; Valla tuletõrjeteenistuse määruses sätestatu kohaselt värvatakse 126 vabaametniku ametikohta avatud ametikohtadel nimetatud vabadele ametikohtadele tingimusel, et allpool on esitatud ametinimetus, klass, palgaaste, arv, kvalifikatsioon, KPSSi tüüp, KPSSi põhiskoor ja muud tingimused.

TAOTLUSKOHT, KUUPÄEV, MEETOD JA KESTUS


Kandidaadid suulise ja rakenduseksami sooritamiseks; Ajavahemikul 20/07 / 2020-29 / 07/2020, http://www.konya.bel.tr Konya Pealinna valla personali- ja haridusosakond, Konevi Mahallesi, Millet Caddesi Konya Metropolitan Vallavalitsuse lisateenistuse hoone nr: 14 Meram / KONYA, et teha arsti järelevalve all pikkuse ja kaalu mõõtmisi koos taotlusvormi ja ülalnimetatud dokumentidega, täites aadressi kaudu elektrooniliselt. Nad viivad taotlusprotsessi lõpule, taotledes sellele aadressile isiklikult tööajal.

Posti või e-posti teel esitatud taotlusi või puuduvaid andmeid ja dokumente või isegi kui nende kvalifikatsioon pole sobiv, ei hinda meie vald.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIA


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar