Minister tegi ajalugu! Türksadi satelliidid saadetakse kosmosesse

minister andis ajaloo Turksat satelliidid saadetakse kosmosesse
minister andis ajaloo Turksat satelliidid saadetakse kosmosesse

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu tegi uurimisi Türksat A.Ş. Gölbaşı ülikoolilinnakus ja sai teavet ettevõtte töö kohta.


Türgi satelliittelevisioon Aasias, Euroopas ja pöördumine Aafrika riikide poole, tõi Karaismailoğlu välja, et tööstuses on oluline osaline, "jätkab Turksat tööd katkematult. Türksat 5A lastakse kosmosesse 2020. aasta viimases kvartalis, Türksat 5B 2021. aasta teises kvartalis, Türksat 6A 2022. aastal. Kui meie sidesatelliidid kosmosesse jõuavad, on meie riigil maailmas hääl nii oma pildi, hääle- ja andmeside kui ka muude lisandväärtusteenustega. Türgi Vabariigi 100. aastal saab oma koha 10 riigi seas, kes maailmas maailmas satelliittelevisiooni toodavad, "ütles ta.

Rõhutades, et Türksat 6A on kodumaine satelliidiprojekt, ütles minister Karaismailoğlu: „Türksat 6A leping allkirjastati 15. detsembril 2014 meie presidendi osalusel. See satelliit, meie ministeerium ja Türksat A.Ş. koos TÜBİTAKi, TAI, ASELSANi ja Ctechiga.

"Meie eesmärk on suurendada kaabeltelevisiooni abonentide arvu miljonini 1 tuhandeni"

Rõhutades, et Türksat A.Ş pakub digitaaltelevisiooni, lairiba Interneti ja tavatelefoniteenuseid kaabelinfrastruktuuri kaudu, ütles Karaismailoğlu: „Me eeldame, et umbes 1 miljoni 300 tuhande kaabeltelevisiooni abonentide arv kasvab aasta lõpuks 1 miljoni 400 tuhandeni. Meie prioriteet on suurendada aasta lõpuks üle miljoni kaabeltellijate abonentide arvu 1 miljoni 1 tuhandeni. ”

Saades teavet Türksat A.Şi uute strateegiliste projektide kohta, ütles transpordi- ja taristuminister Karaismailoğlu: „Meie riigi satelliitside läbilaskevõime arendamine ja kaitsmine on väga oluline. On tähelepanuväärne, et meie kaabeltelevisiooni infrastruktuuri kasutatakse aktiivselt ja kasumlikult ning ringhäälinguorganisatsioonidele pakutakse kvaliteetseid teenuseid. Toetame teie jõupingutusi infoturbe alal, laiendades lisandväärtusega infoteenuseid. Ta jälgib tähelepanelikult kõikvõimalikke investeerimiskavasid selles suunas ja tahan öelda, et oleme teiega. ”

Märkides, et Turksat A.Ş. olulised investeerimisprojektid hõlmavad satelliitide koondamise ja andmekeskuste koondamise projekte, ütles Karaismailoğlu, et Ankara Macunköy andmekeskuse koondamise projekti tööd jätkuvad. Minister Karaismailoğlu märkis, et kavandatavad investeeringud hõlmavad Ankara satelliitsüsteemi redundantsussüsteemi projekti ja Ankara Gölbaşı andmekeskuse projekti.

Osutades ettevõtte lisandväärtusega IT-teenustele, ütles Karaismailoğlu: „Eeldame, et 2020. aasta lõpuks saab e-valitsuse värava kaudu teenindavate avalike asutuste arv 710-ni.”

Kuu keskmine tehingute arv kasvas 300 miljonilt 500 miljonini

Minister Karaismailoğlu jätkas: „Võitluses Kovid-19 pandeemia vastu, mille me maha jätsime, langes elu majja ja andmed e-valitsuse väravate kasutamise kohta purustati. E-valitsuse kasutajate arv, mis on 300 miljonit kuus, ulatus aprillis ja mais 500 miljonini.

Eelkõige kasutasime e-valitsuse väravat väga intensiivselt, peamiselt meie ministeeriumi teenustest, sealhulgas PTT-maskirakendusest, sotsiaalabi rakendustest, Siseministeeriumi e-rakenduste päringust ja Tervishoiuministeeriumi HES-i koodide genereerimise ja päringuteenustest. Tänan Türksat A.Şi selle eest, et e-valitsuse Gateway teenuseid, millel on nii suur koormus ja intensiivne kasutus, pakutakse katkestusteta. “

Karaismailoğlu, kes ütles, et „oleme saavutanud suuri edusamme oma rahvuslikus võitluses ülemaailmse Kovid-19 puhangu vastu”, on president Recep Tayyip Erdoğani juhtimisel riigina meie tulevikunägemuse, kohapealsete otsuste ja tegutsemisrefleksi abil rahvana, täieliku harmoonia ja koostööga. Ta tõi välja, et praegu on normaliseerumise aeg.

Minister Karaismailoğlu, kes märkis, et Türksat võtab olulise vastutuse ja jätkab uues protsessis pühendunud tööprogrammi, andis epideemia vastu võitlemise käigus osutatavate teenuste kohta järgmist teavet:

“TRT koolituskanalid käivitati satelliidi ja kaabeltelevisiooni kaudu. Nende õpilaste kasutamist, kes ei saanud oma kooli minna ja said hariduse EBA kaudu, ei arvestatud nende kvootidest maha. Tervishoiutöötajatele, kes said kvoottariifiga teenuseid, anti kolme kuu jooksul 3 GB ja kõigile tellijatele 100 GB.

Aprillis, mais ja juunis lükati satelliit- ja kaabeltelevisiooni ringhäälinguorganisatsioonide arve maksetingimused edasi 30. septembrisse 2020. Kõik need teenused on olulised ja märkimisväärsed. Türksat A.Ş. Kiidan tema administratsiooni selle töö ja panuse eest võitlusse. ”

Türksat lõpetas 2020. aasta esimese kolme kuu ärikasumiga 101 miljonit TL

Türksat A.Ş. Peadirektor Cenk Şen väitis oma ettekandes, et nad haldavad Türksat 3A, Türksat 4A ja Türksat 4B satelliite. Şen teatas, et nad pakuvad digitaaltelevisiooni, lairiba Interneti ja tavatelefoniteenuseid kaabelinfrastruktuuri kaudu ning ka satelliitülekandeid Türksat A.'-le. Meil on operatsioon ".

Väites, et Türksat A.Ş-i praegune investeeringuväärtus on jõudnud 10.2 miljardi liirini, ütles peadirektor Şen: "Lõpetasime 2020. aasta kolm esimest kuud 101 miljoni liiri ärikasumiga."

Minister Karaismailoğlu Türksat A.Ş. Gölbaşı ülikoolilinnakus toimunud uurimiste ajal oli transpordi- ja taristuministri asetäitja Dr. Ömer Fatih Sayan, Enver İskurt ning Selim Dursun ja Türksat A.Ş. juhatuse esimees Dr. Kohal oli ka Kemal Yüksek.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar