Minister Varank osales politseioperatsioonide operatsioonidega virtuaalses operatsioonis

ministripolitsei osales erioperatsioonidega virtuaalses operatsioonis
ministripolitsei osales erioperatsioonidega virtuaalses operatsioonis

Tööstus- ja tehnoloogiaminister Mustafa Varank osales erioperatsioonide politsei korraldatud virtuaalsel operatsioonil julgeoleku peadirektoraadi erioperatsioonide direktoraadi virtuaalse taktikalise väljaõppe keskuses (SATEM) asuvas rakumajas. Minister Varank ütles: „See on uhkuse all, et meie julgeolekujõud kasutavad kõrgtehnoloogiat. Nad saavad oma hariduse kõige realistlikumate stsenaariumide korral ilma igasuguse riskita. ” ütles.


Tööstus- ja tehnoloogiaminister Varank tegi eksamid Ankara Gölbaşı linnaosa Julgeoleku erioperatsioonide direktoraadi peadirektoraadi juures asuvas virtuaalse taktikalise väljaõppe keskuses (SATEM). Minister Varankit saatsid viimastel nädalatel avatud keskuse visiidi ajal erioperatsioonide juht Mehmet Aktaş Selami Türker ja lennundusosakonna juhataja Uygar Elmastaşı.

KANNATAVAD TEHNOLOOGIAD

Saanud teavet virtuaalse taktikalise operatsiooni keskuses alustatud töö kohta, korraldas minister Varank vastavalt stsenaariumile operatsiooni terroristide kasutatavas kambris. Saanud politseilt koolituse enne, kui rakuhoone simuleeris virtuaalset operatsiooni, sattus Varank konflikti erioperaatoritega ja neutraliseeris sealseid terrorielemente virtuaalsete relvade abil.

ÜKS SUURIMAST KESKUSEST

Meenutades, et mõni aeg tagasi avas SATEMi siseminister Süleyman Soylu, ütles Varank: „See on üks kõrgema taseme keskusi, kus tehnoloogiat arendatakse ja kasutatakse erioperatsioonide jaoks. Siin viivad meie politseinikud väljaõppe läbi täpselt nagu loodud keskkonnas loodud simulatsioonide käigus. See on üks suurimaid virtuaalse taktikalise väljaõppe keskusi maailmas. ” ütles.

ILMA RISKI

Varank teatas, et külastas politseinikke, kes olid väljaõppe saanud keskuses, said süsteemi kohta teavet ja ütles: „Meil oli võimalus proovida koos mõnda simulatsiooni. On uhke, et meie julgeolekujõud kasutavad kõrgtehnoloogiat. Nad saavad oma hariduse kõige realistlikumate stsenaariumide korral ilma igasuguse riskita. Kui arvestada investeerimiskuludega, saavad nad seda koolitust läbi viia palju odavamalt kui päris kuulidega treenimine. ” ta rääkis.

Nad parandavad nende võimekust

Varank märkis, et koolitused viidi lõpule samade tunnete kogemisega ja samadest raskustest virtuaalses keskkonnas läbimisega, „Olen ​​uhke, et selline koolituskeskus on meie riiki toodud. Loodetavasti viivad meie julgeolekujõud oma väljaõppe lõpule parimal viisil ning jätkavad teenimist meie riigi kaitse esirinnas ja parandavad oma võimeid. ” ütles.

OPERATSIOON ei otsinud tõde

Minister Varank jätkas järgmiselt: kõigepealt läbisime treeningrajad. Siis olime hoones asuvate terroristidega konflikti korral muidugi amatööridena koos politseisõpradega koos. Vaatamata virtuaalses keskkonnas viibimisele kogete samasuguseid pingutusi ja põnevust, nagu oleks see reaalne. On nii põnev kui ka meeldiv, et tehnoloogia tuleku koht on nii realistlik ja meie julgeolekujõud kasutavad seda tehnoloogiat.

HARIDUS ERINEVAD SEKNAARIOSID

Selles äsja avatud keskuses osalevad erioperatsioonide politseinikud koolitusprogrammides, mis hõlmavad paljusid erinevaid stsenaariume, alates lennuki kadumisest kuni metroo ja rafineerimistehaste reide. Türgis töötavad erioperatsioonide politseinikud osalevad 500 ruutmeetri siseruumide keskel teatud perioodidel täienduskoolitusel. Tänu nendele koolitustele valmistatakse erioperatsioonide politseid ette erinevateks stsenaariumiteks ning täiustatakse nende teadmisi ja kogemusi palju vähem riskantses keskkonnas.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar