TÜBİTAK BİLGEM võtab tööle 5 töötajat

minu tubitaki teadlane võtab tööle töötajad
minu tubitaki teadlane võtab tööle töötajad

Türgi teadus- ja tehnikauuringute nõukogu (TUBITAK), informaatika ja infoturbe arenenud tehnoloogia uurimiskeskus (WISE), vastuvõtupersonal.


Ta töötab välja kvaliteedipoliitikad kooskõlas meie keskuse tehtud teadusuuringute ja tehnoloogia arendamise uuringutega ning suudab seda aktiivselt kohandada integreeritud kvaliteedijuhtimissüsteemiga, mis vastab ISO 9001, AQAP 2110, AQAP 2210 ja CMMI standarditele; Tööle võetakse personal (Quality Management Systems Personnel), kes võtab osa käimasolevatest kvaliteedijuhtimissüsteemide uuringutest, jälgib ja annab aru ettevõtte tulemuslikkuse eesmärkidest, osaleb sise- ja välistes KVS-i auditites ning tagab institutsionaalsete protsesside pideva täiustamise ja hooldamise. Kandideerimise tähtaeg on 5. juuni.

Kuulutuse üksikasjad KLIKI SIIAOle esimene, kes kommenteerib

Yorumlar