Riikliku elektrirongikomplekti tehnilised kirjeldused

riikliku elektrirongikomplekti tehnilised omadused
riikliku elektrirongikomplekti tehnilised omadused

Sakarya TÜVASAŞ rajatistes toodetud esimese kodumaise ja riikliku elektrirongi tehasekatsetused algasid täna. Riiklikud rongikomplektid, mille plaanitakse alustada maanteekatsetega augusti lõpus, hakkavad sõitjaid vedama aasta jooksul, sõltuvalt katsete seisukorrast.


Riiklik elektrirongikomplekt, mis on ka ette nähtud 2023. aastaks eksportida ka Euroopa Liidu riikidesse, kavandati ja toodeti KTKde standardite kohaselt. Rongi kiirust suurendati 160 km / h-lt 200 km / h-ni.

TÜVASAŞ-s toodetud rahvusrong kavandati ja toodeti alumiiniumkorpusega. Kõrge mugavusomadustega riikliku rongi kavandamisel arvestati puuetega reisijate kõikvõimalikke vajadusi.

Riikliku elektrirongide komplekti rongide juhtimise ja jälgimise süsteemi (TCMS, rongide juhtimise ja jälgimise süsteem) tarnis ASELSAN. See on välja töötatud.

Lisaks tarnis ASELSAN ka riikliku elektrirongikomplekti jaoks mõeldud veoahelasüsteeme (põhitrafo, veojõu muundur, lisamuundur, veomootor ja käigukast). Veoahelate süsteem on loodud pakkuma originaalse tarkvara, riistvara ja algoritmidega ülitõhusat jõudlust, mis on platvormi üks kriitilisemaid tehnoloogilisi komponente, mis pakub rongi veojõu juhtimise juhtimist.

Riikliku elektrirongikomplekti tehnilised kirjeldused

 • Maksimaalne kiirus: 160 km / h - 200 km / h
 • Sõiduki kere: alumiinium
 • Raudteeveerem: 1435 mm
 • Teljekoormus: <18 toon
 • Välisuksed: Elektromehaanilised uksed
 • Otsmikuksed: Elektromehaanilised uksed
 • Pöördvanker: Iga sõiduki pöördvankrid ja pöördvankrid, mis ei ole pöördvankrid
 • Minimaalne kõvera raadius: 150 m.
 • Gauge: ET 15273-2 G1
 • Draivisüsteem: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Reisijate andmed: PA / PIS, CCTV
 • Reisijate arv: 322 + 2 PRM
 • Valgustussüsteem: LED
 • Kliimaseade: ET 50125-1, T3 klass
 • Toide: 25kV, 50 Hz
 • Välistemperatuur: 25 ° C / + 45 ° C
 • KTK nõuetele vastavus: KTK LOCErPAS - piiratud liikumisvõimega inimeste liikluskorralduse tehnilised koostalitlusnõuded
 • Tualettide arv: Vaakumtüüpi WC-süsteem 4 Standard + 1 Universal (PRM) WC
 • Joonista raamipakett: Automaatne ühendus (tüüp 10) Poolautomaatne ühendus

Riikliku elektrirongikomplekti tutvustusfilm

Vastused küsimustele riikliku elektrirongi kohta

Riikliku 5-sõidukilise rongirongide komplekt mahutab 324 reisijat. Neist kaks on mõeldud puuetega reisijatele. Meie rongikomplekti energiakulu on 6 kW / tund km kohta. See tarbib 20 protsenti vähem energiat kui sarnased rongikomplektid. Üksikasjad Vajuta siia...Türgi vagunitööstuse korporatsioon (TÜVASAŞ), mis oli toodetud riikliku elektrirongitehase katsekomplekti tseremoonia ehk ettevõtte Sakarya poolt, toimus Adapazari tehases. Prototüüpide komplektide kohalik määr on 60 protsenti. Kui riiklikud elektrirongikomplektid alustavad masstootmist, toodetakse neid 80 protsendi ulatuses. Üksikasjad Vajuta siia...TÜRASAŞ toodetud riiklik elektrirongikomplekt, mis on ka ette nähtud eksportida 2023. aastaks ka Euroopa Liidu riikidesse, oli konstrueeritud ja toodetud KTK standardites. Meie riigirongit kasutatakse tavapärastel reisijatevedudel kõigil elektriliinidel. Lisaks on äärelinna süsteemidesse integreeritava rongi kiirus alates 160 km / h. 200 km / heemaldati asukohta. Rongi tehniliste kirjelduste jaoks Vajuta siia...TÜRASAŞ toodetud riiklik elektrirongikomplekt, mis on ka ette nähtud eksportida 2023. aastaks ka Euroopa Liidu riikidesse, oli konstrueeritud ja toodetud KTK standardites. Rongi kiirus on alates 160 km / h. 200 km / heemaldati asukohta. Rongi tehniliste kirjelduste jaoks Vajuta siia...TÜRASAŞ toodetud riiklik elektrirongikomplekt, mis on ka ette nähtud eksportida 2023. aastaks ka Euroopa Liidu riikidesse, oli konstrueeritud ja toodetud KTK standardites. Rongi kiirust suurendati 160 km / h-lt 200 km / h-ni. Rongi tehniliste kirjelduste jaoks Vajuta siia...Olles teinud olulisi edusamme kriitiliste tehnoloogiate omamaises tootmises ja riigikaitsetööstuses erinevates sektorites, sealhulgas Türgis, suurendati selle teema otsustavust 2020. aasta iga-aastase investeerimisprogrammiga. Programmis sisalduva projekti “Riiklik elektrirongikomplekt” käsitlevad otsused on selle tahte tähelepanuväärne näide. Raudteeveosüsteemides paikkonna ja rahvuse osas uut ajastut alustanud programm võtab täiendavaid edusamme sellistes valdkondades nagu kodumaise tööstuse toetamine, vajaliku valdkonna tehnoloogilise kompetentsi vähendamine, välismaise sõltuvuse vähendamine ja tõsise majandusliku kasu saavutamine.


Riiklik elektrirong, mille TÜRASAŞ pani rööbastele 29. juunil 2020, kujundati ümber nii, et see saavutaks kiiruse 200 km / h. Üksikasjad Vajuta siia...


Koormus rohkem

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar