Ühistransport sildade ja maanteedega tasuta pühade ajal

ühistransport sildade ja maanteedega pühade ajal
Foto: marmaray

Eid al-Adha tõttu on maanteede peadirektoraadiga seotud kiirteed 15. juuli Martyrs Bridge'i ja Fatih Sultan Mehmeti silla möödasõidud neljapäeva, 30. juuli südaööst vabad, kuni teisipäeval, 4. augustil kella 07.00-ni.


Samamoodi ei võeta tasu omavalitsuste ning nende organisatsioonide ja ettevõtete ühistransporditeenuste eest alates Başkentray ja Marmaray lendudest kuni reede, 31. juuli südaööni kuni esmaspäeva, 3. augusti südaööni.

Vastavalt ametlikus väljaandes koos eesistujariigi otsusega avaldatud otsusele: “ohverdamispühade tõttu; Välja arvatud seadusega nr 30 (kuupäev 2020/00.00/4) põhinevad ehitamise-käitamise-võõrandamise projektid, mis algavad neljapäeval, 2020. juulil 07.00 kell 8:6 (öö, mis ühendab kolmapäeva neljapäevaga) kuni teisipäev, 1994. august 3996, kell 15:XNUMX. Need, kes saavad kasu maanteedest maanteede peadirektoraadi vastutusel ning XNUMX. juuli Martyrs Bridge ja Fatih Sultan Mehmet Bridge eest,

Neile, kes saavad kasu ühistransporditeenustest, mida osutavad Başkentray ja Marmaray, omavalitsused ja nende liidud, asutused ja ettevõtted reedel, 31. juulil 2020 (öö, mis ühendab neljapäeva reedeni) kella 00.00-st kuni esmaspäeva, 3. augusti 2020, kella 24.00-ni,sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar