Afyon Karakuyu raudteetunnelites algasid tasandustööd

Afyoni karakteristiku raudteetunnelites alustati tasandustöödega
Afyoni karakteristiku raudteetunnelites alustati tasandustöödega

TCDD 7. piirkondlik direktoraat on asunud tegema koostööd ballasti sõelumismasinaga, et suurendada Afyon-Karakuyu liini tunnelites gabariiditaluvust ja muuta see sobivaks elektrifitseerimise gabariidiks ning suurendada tunneli sisekülge.


TCDD 7. piirkonnajuht Adem Sivri külastas tunneli sõeluuringuid, tehes tehnilise delegatsiooni ja Tınaztepe-Kocatepe jaamade vahel auto- ja jalakäijate eksamid. Raudteehooldusmeeskondadelt teavet saanud Sivri rõhutas kõigepealt ohutuspõhimõtet.

Uuringutes on eesmärgiks tunneli kõrguse vähendamine ballasti sõelumismasina ja ballasti regulaatori abil.

Selle slaidiseansi jaoks on vaja JavaScript.


Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar