Amasya ringtee avatakse laupäeval

Amasya cevre tee avatakse laupäeval
Amasya cevre tee avatakse laupäeval

Transpordi- ja taristuminister Adil Karaismailoğlu ütles, et 11,3 km pikkune Amasya ringtee avatakse 25. juulil tseremooniaga, millel osaleb ka president Recep Tayyip Erdoğan videokonverentsiga.


Minister Karaismailoğlu juhtis tähelepanu linna liiklusummikutele seoses üha suureneva linna- ja linnadevahelise raskeveokite liiklusega, mida kasutatakse seoses Amasya kiiresti areneva sotsiaalmajandusliku struktuuriga, ja ütles: „Eraldi transiit Suluova-Amasya teelt, Sõidame läbi Amasya edelaosa ja ühendame selle Amasya-Turhali teega. ”

Investeeringud annavad nende piirkonda elujõudu

Karaismailoğlu, president Erdogan viis teenida inimesi kogu riigis südame ja hingega, kus nad töötavad, ja väga oluliste investeeringutega, märkides, et nad on rakendanud Türgi oma investeeringute realiseerimise piirkonnas igale investeeringule, majanduslikule elujõule ja sellega kaasnenud elukvaliteedi tõusule, rõhutades samal ajal Amasya ringteed. Siinkohal rõhutas ta, et tegemist on kõrge lisandväärtusega investeeringuga.

Ringtee, kus asub 14 kunstihoonet, säästab aastas 110 miljonit TL ja vähendab transpordiaega poolelt tunnilt 7 minutile.

Minister Karaismailoğlu ütles, et maismaatingimuste keerukuse tõttu ehitasid nad trassil 3.3 kunstikonstruktsiooni, sealhulgas 2 topelttoruga tunnelit, 4 topelt viadukti, 3 silla ristmikku, 2 topeltsilda ja 3 üksikut silda. Ta märkis, et tegemist on väga olulise investeeringuga, mis hõlmab ka keerulisi struktuure.

Ringtee aktiveerimisega juhtis Karaismailoğlu tähelepanu sellele, et kohalikust ja piirkondlikust liiklust sisaldavast linna transiidist minnakse mööda ning transiitliiklus viiakse linnast välja: „Lühendame projektiga reisimise aega 30 minutilt 7 minutile. Tänu meie ringteele, mis suurendab liiklusohutust ja -mugavust, säästetakse aastas 110 miljonit tonni kütust. Heitgaaside heitkoguseid vähendatakse märkimisväärselt ka stop-and-go ootamise kaotamisega. See tee puhastab Amasya liikluse ja kopse. ”

Amasya arendab nii urbanismi kui ka majandust

Minister Karaismailoğlu ütles, et investeeringu tellimisega ei läbiks ohtlikke kaupu vedavad sõidukid mitte ainult linna, vaid Amasyas on ka vähem mürarikas ja puhtam keskkond. Karaismailoğlu, väljendades, et nad kinkisid nende teenustega ühe parima kingituse Amasjale, mida nimetatakse vürstide linnaks, ütles Karaismailoğlu: "Ringtee aitab kaasa nii Amasya urbanismile kui ka majandusarengule ja meelitab ligi rohkem investeeringuid".

Minister Karaismailoğlu ütles, et nad on transpordi ja taristu ministeeriumina kõik oma projektid vastavalt transpordi üldplaani kindlale planeerimisele viinud ellu ja lõpetanud oma sõnad järgmiselt:

„Meie eesmärk on pakkuda riigile kõrge lisandväärtusega investeeringuid. Selle nimel töötame kogu oma jõuga. Me ei ühenda ainult nende teedega linnu, vaid loome ka südamest südamesse. Tugevate sidemete abil oleme loonud oma rahva igas valdkonnas. Kasvame edasi ja jätkame oma kindlat ja kindlat sammu Türgi tugevdamisel. Oma teede, sildade, raudteede, lennujaamade, mere- ja sideinvesteeringutega jätkame tööd, armastust ja küllust oma kodanike vastu. ”

amasya teekaart
amasya teekaartsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar