Edukaim munitsipaaluuring Corona perioodil Sonari poolt

Edukaim munitsipaalküsitlus pärast korooniperioodi
Foto: Kayseri pealinna omavalitsus

Sonar viib iga kolme kuu tagant läbi uuringuid „poliitiliste tellijate” teemadel, mis moodustavad poliitilise päevakava ja milles määratakse kindlaks ühiskonna vaated. Siinsed järeldused on võetud ka sellest aruandest.


See aruanne sisaldab omavalitsuste edukust, eriti hõlmates pärgarteri viiruse perioodi teenuseid. Siiski täheldati, et vastused sisaldasid nii kodanike arvamusi koroonaviiruse perioodi teenuste kohta kui ka nende üldpilti linnapeast.

Uuringutes küsitleti valijate ees 20 suurlinna linnapead. Istanbuli ringkonnapead küsitleti ka nende endi valijate poolt.

Saadud määraga määrati kindlaks 10 suurimasse linna astunud suurlinnapead ja ka Istanbuli 39 linnaosa kümne parima linnapead.

TEADUSTÖÖ STRUKTUUR

Uuringud; Juulis viidi Türgi statistikainstituut 20 pealinna linna andmete põhjal läbi ja see viidi läbi Istanbuli 39 linnaosas. Näost näkku ja telefonitsi (CATI) viidi läbi uuringud 1000 inimesega suurlinnades ja 600 inimesega Istanbuli linnaosades.

Uuringud viidi läbi suurlinnade ja Istanbuli linnaosade erinevatesse sotsiaalmajanduslikesse ja sotsiaaldemograafilistesse rühmadesse kuuluvate inimestega. Provintsides ja rajoonides on kohaldatud erinevaid asustusgeograafilisi kvoote. Samuti kohaldati TURKSTATi andmete alusel vanuse- ja soolisi kvoote.

Uuringute veamäär provintside kaupa jääb turvaalade piiridesse 0.95% ja 2.9% piirkondade lõikes.

Uuringutulemuste jaoks KLIKI SIIAsohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar