Millal kantakse kontodele koduhoolduspension ning vanurite ja puuetega inimeste pensionimaksed?

Millal kantakse koduhoolduspensioni ja töövõimetuspensioni maksed kontodele?
Millal kantakse koduhoolduspensioni ja töövõimetuspensioni maksed kontodele?

Pere-, töö- ja sotsiaalteenuste minister Zehra Zümrüt Selçuk teatas, et koduhoolduspension ning eakate ja puuetega inimeste pensionid makstakse enne ohverdamispüha, et pakkuda puuetega ja eakatele kodanikele ning nende peredele enne pidu majanduslikku tuge.


Minister Selçuk ütles, et kuna ohvripühad langevad kokku 31. juulist 3. augustini, esitasid nad tänavu koduhoolduspensioni ning vanurite ja puuetega inimeste pensionide maksetähtajad. Meenutades, et eakate ja puuetega inimeste pensione makstakse ette iga kuu 5. – 9. Päeva jooksul, ütles minister Selçuk: „Sel aastal tõstsime esile püha Eid al-Adha kuu makseid. Teeme kõigi eest makseid 29. juulil ühe päeva jooksul. ” ütles. Minister Selçuk märkis, et koduhooldustasu makstakse ka 29. juulil.

1,4 miljonit kodanikku saavad puuetega ja vanurite pensione

Minister Selçuki sõnul saavad augustis igakuised ja puudega pensionid toetust kokku 768 miljonil kodanikul, sealhulgas 636 tuhandel eakal ja 1,4 tuhandel puudega inimesel, ning ütles: “Me maksime oma kodanikele 2022. aastal umbes 2019 miljardit TL seaduse nr 10 alla kuuluvate pensionide eest. Eeldatavasti ulatub see summa sel aastal 12 miljardi TL-ni. ” kasutatud väljendid.

Koduhoolduspension saab 535 tuhat kodanikku

Rõhutades, et koduhooldustasu saavad ka 535 tuhat puudega kodanikku, ütles minister Selçuk, et kokku makstakse 827 miljonit TL.

Soovides, et maksed oleksid kasulikud kõigile puuetega ja eakatele kodanikele, ütles minister Selçuk: "Ma õnnitlen meie puuetega ja eakate kodanike ning nende perede õnnistatud Eid-pühi." ta rääkis.sohbet

Ole esimene, kes kommenteerib

Yorumlar